Teruja!

.
.
6 hari kot aku cuti! start esok 26 April sampai 1 Mei 2012... ngeee~ sakan cuti no! abis la cuti tahunan aku... adehh..... aku tak pegi mana pon, just lepak kampung jek, lagi pon ayah aku kan baru lepas operation kaki die, so just nak spend time dengan die... 

but before balik kampung tu, harus la kite pegi cuti² dulu kan? ngeee~

26 April - USS Singapore!
27 April - Johor Bahru!

aku ingat sebelum balik kampung tu nak ajak lakiku naik Cameron Highland jab, huhuhu... tengok la camne! kalau keadaan mengizinkan, why not? hehehe...

last time pegi taon 2009! lama jugak tu! mesti dah banyak berubah kan?


tapi lakiku ni jenis tak suke onthespot punye planning kot! so, macam kena berkubur je keinginan tu... hewhew...

.

9 comments:

mama tisya said...

slamat holiday ke uss

Nad @ MamaZakwan said...

try la ber'ombak rindu'
mesti die 'on' punye..heheheh

selamat holiday!

izla said...

waoweee nak ke USS ke?
jeles sungguh!!
saya x berkesempatan pergi lagi nih

eima said...

hebat tu uss naik keta ke K .. vavava
syoknye.....

|| NaFiRaa || said...

bestnyeeee... cuti2 malaysia ajer~ jeles!!

MRS. K said...

eima ~ aku pegi naik flight la wei.. hhuhu

Chekgu Azrine said...

selamat semuanya ye.. happy holiday!!

bunga_rose said...

bestnyeee ko cuti sakan.. aku balik kampung kuantan je cuti ni.. dan aku pun tak sabar nak bercuti di kmpung sendiri.. boleh? hahaah

shahdiana said...

pujuk lebih sikit kompom dia nak punya...heheheh