Warded!




my ayah warded @ hospital columbia taiping since khamis lepas. ayah ada kencing manis. haitu kaki ayah terluka, so doctor operate kt tmpat luka tu sebesar duit 20sen. now kt luka tu dijangkiti kuman n bernanah so kena operate for the 2nd time. kali ni besar skit tempat operate tu. harap2 lepas ni luka tu sembuh la xmau lg kena operate. 

korang ade petua ke ape ke utk bagi luka tu cepat kering tak? uolls doakan ayah aku cepat sembuh yer. tq


Sent from my BlogBerry®

4 comments:

~aSHa~ said...

ur dad ker?
same wit me

Nad @ MamaZakwan said...

moga cepat sembuh utk abah kay!

eB ezrin said...

smoga cepat sembh yer...

bunga_rose said...

sama cam arwah FIL aku. Dia pun ada kencing manis & kaki dia luka, dia ada sapu luka tu dgn satu susu ni, mmg kering & cepat je baik, tp aku lupe susu ape.. aku tanya hb aku dia tgh bz lak. nnt aku tau susu ape aku bgtau kat ko erk