Hotel Grand Lexis Port Dickson buat Promotions!!!

.
.
hohoho.. tadi bukak web everyday.com terus terpaku tengok promo nih.. hotel grand lexis tu wei... hotel lawa dan mahal nih! siap dengan breakfast dan dinner lagi tuh!! dah lama berangan nak dok hotel ada private swimming pool lam bilik nih.. tapi mahal kot! macam sayang duit pulak. kuikui...

tapi bila tengok promo ni cam.. eh?? cam best jerk..... klu book pon masyuk nih...


sekali, tengok die punye TERMS terus tak jadi daaa.... pandai depa ni meniaga.. buat promo cam tak promo jerk.. huhuhu...


Coupon Terms
  • 7 days prior reservation required
  • Maximum Room Capacity of 4 persons (2 adults & 2 children)
  • Extra bed for adult with Sahur / Breakfast, Ramadhan dinner and room amenities at RM140nett payable at resort
  • Extra bed for children with Sahur / Breakfast, Ramadhan dinner and room amenities at RM80nett payable at resort
  • Coupon will be void if cancellation and amendment is made less than 72 hours before arrival
  • Combine coupons for extra stay
  • Children below 4yrs old sharing the same room is FOC
  • Coupon valid on any days within the validity period
  • Pets are not allowed
  • Coupon valid from 21st Jul 2012 - 16th Aug 2012

tak ker itu untuk promo bulan PUASA????? adehhhh........ dah bulan puasa nak terjun pool camne????? geram betui!! klu nak buat promo, buat la hari biasa.. huhuhu... baik la bulan puasa dok umah dari dok hotel kot!!! dapat jugak pahala sediakan sahur n berbuka untuk keluarga.. malam² boleh pegi terawih kat surau.. huhuhuh...


.

11 comments:

eima said...

pandai depa kan... cer buat waktu peek hour ok la... siap cepat die dpt....

*SiRibenMerah said...

diorg nk bg laku promo0 bufet ramadhan diorg kot...

adianiez AIDA said...

alamak aii.. tak ikhlas punyer promo. nak promo tu, buat la time lain selain ramadhan!!!

munna said...

selalu mcm tu... buat offer masa yg tak best

mummy_ayu said...

pulak....patut la...promo untuk bulan puasa...emm

Chekgu Azrine said...

aiyoo...entah apa2...baru dok macam bekenan..huhu

Mak lagenda said...

Promo utk bulan pose sbb time tu hotel sunyi sepi..lengang.

Ciss! tah hape2 je promosi gitu kan. Mmg betui..baik berpose kat umah je gitu

syanasaid said...

saje la tu sbb hotel kosong bulan posa
haaishhhh

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. nasib baik baca T&C dulu.. kalo x.. rugi2..:)

Nad @ MamaZakwanNayli said...

sabo je la depa ni...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ni promo jahat namanya, kita dah banyak kali terkena gini, tengok sikit punyer murah la promo, sekalinya semuanya time bulan posa, ape cer