Ikut Suami Pegi Outstesen, COOL tak???

.
.
Morning sahabat² semua............


semalam dapat arahan dari tuan besar suh apply cuti on Friday... hubby ajak ikut die outstesen kekdahnye.. huhuhuh... my hubs memang dok ulang alik ke JB je. dalam sbulan ade la 2-3 kali die pegi.. so, agaknye die kesian kot kat kami asik kena tinggal sajok.. huhuhu... while hubby setelkan keje die, weolls dua banak stay la dulu kat hotel.. abis keje baru ler jenjalan... masalahnya tak tau nak kemana kat JB tu?????

mana best yer nak pegi??? Desaru? orang Johor, helppppppppp...............


p/s : dah kasi hint kat hubby singgah JPO nanti. leh cuci mata.. ngehngeh...

.

8 comments:

eima said...

vavava syok la ikut ek...
aku pun tak penah sampai JB ... lalu je penah

MRS. K said...

eima : hang pegi mana weh? jb tu dah ujung mesia dah tu

Nad @ MamaZakwanNayli said...

jb stay area mana?
bandar btul ke?
abes2 pun makan2 seafood kat senibong
jalan2 danga bay (aritu tk sempat kn?)

bunga_rose said...

jb... pegi tido rmh kakak aku je, xjln...

Sufia Mahzan said...

pergi makan-makan lah...

Mee rebus tulang, kacang pol, ais kacang, tauhu bakar..bla..bla..

Nk suggest tempat takut tak kena selera tp trylah Google :)

munna said...

wah... bestnya... kak munna tak pernah sampai lagi jb

eima said...

gila hape pi kota singa tu mahai deee
lalu sbb MIL aku suka sgt lalu JB bila pi umah BIL ngan mak sedara kat Kg. Melayu majidee ngan spg renggam

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah best tu sambil keje sambil bercuti + jalan2 segalanya ditanggung bereh