Lukisan Pertama

.
.
cinta hati ♥
 muahahaha... hasil pertama tangan kerasku....

orang yang keje die memang banyak kena melukis/design, kena rembat sebijik galaxy note ni tau! ye la, mana tau tengah dok sesaje tiba² idea datang, dan-dan tu jugak boleh terjemahkan dalam note ni.. hehehe...


posted from Bloggeroid

.

5 comments:

eima said...

wahhh dah pakai note ke .... hebat

Nad @ MamaZakwanNayli said...

hebat ek!
kite dok umah je, takyah la bernote2 ni, huhu!
hp setakat bleh kol n sms jek la..
tu pun kau ade yg nak kol, hihihihi

bunga_rose said...

lepas ni boleh buat kad ucapan sempena event apa2 guna note je, pastu emel je.. canggih sungguh

AishahAzli said...

sekarang apa apa pon boleh ;D

Aleyn said...

Kreatip..kreatip