Lunch | Restoran Thai Tomyam Kung - Presint 15, Putrajaya, AGAIN??

 .
lagi sekali makan kat sini.. huhuhu.. penangan makan tomyam kung sedap kat sini Sabtu lepas... benda best harus dikongsi bersama kan? so aku canang la kat bffs kat opis ni ajak pi makan kat situ jugak. tengahari tadi kami berlima pi la lunch kat situ. hehehe...

 Restoran Thai Tomyam Kung


 menu ~ kalau tengahari ade nasi berlauk jerk.. petang sikit baru ada goreng²...



 laici kang...


 tomyam kung... dah jadi addicted pulak ngan tomyam die..
.
.
telur kungfu


set ulam sambal belacan ni harga dalam RM3.++


asparagus


paprik ayam


kangkung crispy

TOTAL : RM68.++

so far 2 kali dah mai makan sini memang aku puas hati. environment okey, food yang sedap.. nak menunggu makanan pon tak lama sangat... kira okey la.. kena dengan tekak aku. boleh ulang makan lagi!

.

7 comments:

ratna said...

Dr gambar pun dah bole buat kita trliur

Sidratul Muntaha said...

asparagus?
ape rasa dia?
masak ape?
huhuh
byk plak aku tanya..

TeacherAzimah said...

uiks...sungguh menyelerakan! klu ke putrajaya harus singgah makan kat sini :D

mMoOnN aAlLeEaA said...

nampakl sedap je laici kang tu.sedap tak k?

shark said...

tomyam,sambal belacan..
huhhhh..
mmg xleh tolak tu kak..
suma RM68..
nmpk cam murah.

Nad @ MamaZakwan said...

rm68 utk 5org makan
not bad kot..
lagi ok kalu kene ngan tekak n selesa ;)

ummiaqeef said...

mcm best je..leh try..