Makcik² Sambut Besday!

 .
..........siap tiup lilin tu... kelasssss gitew!!!


malam tadi lepak kat umah makteh hubby... time cuti sekolah ni, ramai la sepupu sepapat kat situ... kebetulan semalam besday cik faridah, and besday makteh pon bulan Mei jugak.. so depa nak buat makan² sikit... majlis ni anak cik faridah, si tasya yang arrangekan... i tolong makan sajok! ngehngeh....


 kek besday!! berat 2kg tapi harga RM60 sajok! murah kan???


 yang diraikan.... kiri- cik faridah. kanan- makteh


antara sedara-mara yang join... ni tak semua balik nih.. kalau tak memang penuh satu umah.


 pulut durian!! antara food yang the best malam tadi... banyak gak aku makan durian... perghh... nikmat betui! durian semua elok isinya...


dan satay willy yang super sedap-makan memang puas hati!!!


kepada makteh dan makcik faridah, Selamat Hari Lahir. moga dikurniakan kesihatan yang baik dan bahagia selalu....

.

4 comments:

eima said...

kat mana nk order kek RM 60 2kg tu ... aku nk wat kek besday fahim kat skool die .... tanya die sklai klu nk gambar boboiboy bleh tak ??? cas brape ..hehehehe

bunga_rose said...

koooo telan air liur aku tgk gambo... nak jugakkkkk

|| NaFiRaa || said...

cantek kek nye..

terliur sate.. yum yum..:)

MRS. K said...

eima ~ ala.. sepupu aku yang order semua la.. order kat nilai katanya