Murtabak Ayam | RM6.50 sekeping



hohoho... mahai nau murtabak skang ek?

alkisah lakiku pegi mengeteh ngan kengkawan die kat mamak. sbelum die kua dah siap pesan klu nak makan pape nanti sms. leh la tapawkan.

so bizi la dok pikir ape yang best order kat mamak tu.. baru teringat memang dah lama sangat tak makan murtabak ayam mamak! klu murtabak biasa pasa malam tu ade la makan minggu lepas. so oder la murtabak ayamm utk dinner malam ni.

murtabak mahai

balik jer umah lakiku kabo mahai giler murtabak ayam skang nih! dah la nipis leper jerk! tapi nasib baik sedap n kuah die pon melerzz. macam tak cukup je sekeping. huhuhu..


last makan murtabak ayam masa 4 taon lepas kot. time tu harga die dalam rm4.50 sekeping! banyak jugak naik harga tuh! apa pon alhamdulillah, dah itu rezeki kami malam ni. nanti nak repeat makan lagi lah tapi cam mahai la plak. adeh.. 


Sent from my BlogBerry®

7 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiksss!mahainyer..huhu...cpt nau naik rege..

ratna said...

Mahalnya....tp mmg nampak sedap pun. Psssttt kat cni susah nak jumpa murtabak...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

akak kat Uniten tu pun mahal. ayam Rm5, daging Rm6

eima said...

tak penah mkn muratabak mamak sbb mahai ... huhuhu

Sidratul Muntaha said...

pick up point dekat lrt sg besi.
jln blkg nak ke mines
ade delivery charge jugak..
klu nka,by next week ayu open order since minggu ni kedai tutup..
klu confirm,boleh la review fb pages kitchen home bakery
or email sndiri tuk detail.
klu self pick up kat btu caves ni ayu tak charge ape2..
tq...

bunga_rose said...

oooo mamak ada buat murtabak eh? buleh cube ni hihihih..

ummiaqeef said...

tgk gambo makanan kat blog hang ni buat aku terliuq ja..hahaha