USS Trip | Shopping Time!

 .
.
hahaha.. shopping sangattttttt la kan??? asal nak beli jer, mesti nak convert SGD ke RM.. bila dah convert, terus pikir panjang... mula la tak jadi nak membeli.. kekekeke...


 duit yang berjaya DISELAMATKAN dari shoping di USS. hahahaha...

 aku bawak duit ke USS sebanyak RM350. dan aku belanja lebih kurang RM150 sajok kat sana, kuikui... betapa kedekutnya aku... hahahaha... 

dari awal lagi memang aku nak belikan si hadif tshirt USS. tapi bila tengok sendiri kualiti kain die cam tak best, nipis lak tu terus tak jadi... rasa cam tak berbaloi untuk selai tshirt biasa harga RM40 yang bertulis universal studios singapore semata.. huhuhuhu... terus cancel nak beli! lagi pon aku dah order dekat kak zura 2 helai baju hadif masa die pegi bandung.. huhuhu... banyak la alasan kalau kedekut nak beli tu kan? hakhak...

takpe la, klu ade rezeki, boleh pegi lagi.. kena kumpul duit sikit la untuk beli sebenier.. hakhak... my bff dah sound ajak repeat lagi skali... hiks...


 satu-satunya sebenier yang aku beli kat USS... muahahhaha.... harga SGD 3.90.


fm ni bff aku Leen yang hadiahkan... die kasi sebab aku jadi ketua rombongan katanya.. tenkiu laling.. jimat duit mak noks.. fm kat sana bila convert leh jadi belas² ringgit.. puluhan pon ado.. ..


 beg ni pon bff aku kak ct yang kasi... mulanya aku mintak die tolong belikan beg ni coz si hadif buat perangai lam kedai tu.. so aku lepak kat luar jer la... then die cakap ni hadiah die kasi.. hahaha.. jimat lagi sekali duit.. hhehe...


nak selit seketui yang ni.. fm thailand bos kasi, die baru balik dari outstesen...

.

7 comments:

eima said...

hebat kan ko berbelan RM150 je .. betui ke wei pi sana bleh berbelanja RM15o je..hebat

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bila kita nak pergi jugak nie....huhuhuhu

|| NaFiRaa || said...

cutenye FM dari thailand tuh.. :)

munna said...

FM tu comel2 belaka...

mamaRIFQY said...

chanteq sebenier yang dibeli!! fm mmg santek kan??

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cute la FM yang last tu, tak pernah nengok

bunga_rose said...

sume lawa2 weh..

leen, aku nak gak!!!! haahaha