Gayat Air!

.
.
hehehe... senyum dulu sebelum taip...

 aku taktau ler samada anak aku sorang je ker, or anak korang pon sama..... ngeee~

 budak takut air!

hadif ni kan memang penakut sangatttt klu letak die dalam kolam... hatta air paras lutut die pon dah melalak macam kena pukul! haih!


ni 1st time masuk pool kot masa umur 1 tahun 1 bulan.. masa ni family day opis kat desa waterpark... melalak bukan main lagi dia.. takut sangat air! aku rasa hadif takde la penah lemas ke ape! tapi fobia betui die kalau letak dalam pool...


gambo masa pegi wet world sabtu lepas... untung la kalau mood die baik nak la main air takat buku lali nih.. muahahaha... itu pon lepas penat melalak sebab aku bawak die terjun pool. mak die pon ja'at, dah tau anak tu penakut air, pegi 'hot'kan lagi dak hadif. muahahha....


haila anak.... kalau pegi pantai tu, takat main pasir je la.. jangan harap die nak terjun sama... adeh....

jeles aku tau tengok anak² korang enjoy je mandi pool.. huhuhu...

.

12 comments:

mama aleen said...

samala anak kita.. masa pegi batu feringghi.. dalam keta terjerit2 nak mandi.. sampai tepi pantai terus ajak main bola je.. huhu

:: Mrs.Eady :: said...

biase mula mula je lame lame dah tak nak naik pulak...grrr ~

eima said...

ok la tu takut air ... cam fahim tkt dok kat kat tmpt gelongor tu ... kan ade lobang2 kecik .... die gayat ... hahaha

Puteri Satu said...

anak2 akak dua-dua memang pantang jumpa air... memang takingat donia... Aqil Naufal yang baru setahun setengah tu pun sama naik ngan kakak dia... tapi pantai memang anak2 akak takut sikit... pool tak per lagi...

Chekgu Azrine said...

samam mcm anak rine yang no.3..huhu.. penakot air..main tepi2 jek..

etiey.com said...

suka tengok gambar tuh...

anak saya lak hantu air! mas akecik kecik je dulu mmg gayat air jugak... dah besar lain pulak jadinya

deelira@deeliraz said...

anak2 aku pon sama kay. tp sejak aku kerap bawa depa turun kat air ni.. naik suke plak sampai x mo naik.siap ajak g tmpt dalam lagi.aduh bila dah x takut.. aku plak jadi riso..

*SiRibenMerah said...

hehehe.. bebudak mmg camtuh kan..
saya dulu kecik2, mmg fobia air..
skali abah bawak g swimming pool.. mmg kena campak je dalam kolam camtuh... terkapai2 berenang selamatkan diri sendiri.. last2 boleh la pulak belajar berenang.. haha~

[-suziey-] said...

hmmmm lebih kurang aQeel jgk..tp now dh ok..seb bek la..dulu mmg meraung ajekkk

Nad @ MamaZN said...

cer tnye jap kat hadif
nape die takut air
kengkadang kite taktau, cuma die jek yg tau
harap2nya tak berpanjangan la fobia hadif ni,huhu!

|| NaFiRaa || said...

jarang jumpe budak gayat air nih.. slalu nye mesti hantu air..:)

jangan takut air sampai x mo mandi sudah..kekeke

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

farisyah masa besar hadif memang hayat air...dia rasa mcm nak jatuh kot..tapi dah besar2nie oklah pulak...sampai taknak naik kalau jumpa air...