Hadif | HFMD

.



Tadi bawak hadif pegi klinik kesihatan pulak sbb cam tak puas hati. ada org cakap klu hfmd  mesti demam. tapi dokter cakap tak semestinya demam. Ada budak aktif. Sama la cam hadif, tak demam dan aktif giler lompat sana lompat sini just tak lalu nak makan sangat sebab ada ulser lam mulut.

Doc cakap hadif punya hfmd pon tak teruk. bintik air kat kaki n tangan pon sikit n kecik2 jer. harap2 cepat la sihat..

Thank you yer pada yang bagi feedback kat entry sbelum ni. appreciated! 


Sent from my BlackBerry® Smartphone

7 comments:

|| NaFiRaa || said...

moga hadif cepat sembuh..

eB said...

mudah2an adif cpt sembuh yer K...
psl eB tegur dlm ym x jwb?

@e_da said...

anak sy pun dah penah kena... kesian kalau kena kat mulut.. nak mkn pedih ada.. gatal ada... moga hadif cepat sembuh k syg...

eima said...

hopefully betui diagnos tu .. alisha dulu pun sama ..tak demam ... tp rupenye kes lain ....

semoga hadif cepat sembuh .... sbb ibu nk gi jejalan tu ... hadif ade penyakit berjangkit ibu tak leh xpose awak kat tmpt awam ....

lovelywa said...

aduhaii kesiannyee..nyangkit kat nurseri la tuh eh?? nurseri dia kene kuarantin tak?

Nad @ MamaZN said...

get well soon hadif!

mama irfan said...

irfan kena hari tu pon dia x demam... kat kaki tangan dia just naik 3-4 bintik merah ja... hanya seketul ja kat kaki dia naik jenis melepuh tu... (klu jenis tu kena sentiasa beware... sbb klu kita x jaga tul2, klu dia pecah, kita jarang sapu ubat, x mustahil naik kat tempat lain plak....)