Hey Hey Hey Aku tak percaya....

.
okey jom nyanyi sama sama lagu LJ
'Hey hey hey hey aku tak percaya... Cinta... aku tak percaya... '

Apa yang susah sangat nak pecaya tuh?

Cer tgk ni?

Analytic nuffnang yang buatku konpius...

Hahaha sah la nuffy tgh bengong nih. sblm ni penah gak dapat analytic camni lepas tu die back to normal. sempat la rasa bangga kejab walaupun analytic pelsu. Kekeke..

Aku suke jek cek brapa jumlah visitors keluar masuk blog ni. Senang nak tau jatuh bangun blog aku nih. eh? Atlis aku tau ade jerrr orang baca blog aku even tak tinggal komen.. :b

Oooh esok aku masuk opis. Mek lynn cakap cek nuffnang aku dah smpai tp ada plak org gatai pi bukak surat cek aku. Dah tau surat personal pegi bukak jugak! Buat keje rasmi kau sudah! gggrrrrr


Sent from my BlackBerry®

4 comments:

eima said...

terkujat die amaun ko tu ... hahaha

hebat tu angka puluh ribu uv ...hehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sama kita pun klu buka nuffnang mesti nak tengok berapa org masuk blog kita....

Chekgu Azrine said...

Boleh bg tahniah sementara nih..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

samalah kita, ari2 tengok nuff k, komen tak banyak tapi visitor banyak pun kira ok per