Instagram

.
.
 sesungguhnya daku sudah jatuh cinta sama ini Instagram.... app paling senang nak edit gambo.... ehehehe... eh korang, sape yang ade akaun instagram do follow me ya.. tq uolls...

mrskay_rie


 .

14 comments:

|| NaFiRaa || said...

tak reti lah nak guna..kikiki

mama aleen said...

emm... suka gak.. tapi blom ada akaun lagi..

Nad @ MamaZN said...

mcm dslr ek hasilnye..
alahai, dslr pun takdok, apetah lagi sematfon, huhu!

[PCL] said...

buaka akaun ..leps tu sy add ok ..

bunga_rose said...

nnt aku godek hp laki aku, klu terror aku add ko hahaah

Intan said...

mrs k..maaf nak tanya..OOT cikit? Tau tak macam mana nak buat kalau kuota GB untuk upload gambar dah abis limitnya?? puas saya google..macam tadde penyelesaiian..saya bukan blogger femes..hanya biasa2 je..pelik plak macam mana kuota abis..boleh tolng tak?

MRS. K said...

Intan ~ kena bukak akaun google lain dan buat blog baru.. lepas tu add author sahaja dekat blog lama.

eima said...

cantek nk try usha la

Chekgu Azrine said...

baru je join..last week kot.. tpi nampak klasik kan??

Ummi Zayda said...

da follow awak..follow sya eh zaida_ahmat :)

mamalieyna said...

csntik brtul..like3x..

Sidratul Muntaha said...

camner nak buka akaun?
jenuh la mencari cer tolong boleh?

:: Mrs.Eady :: said...

NICE ~

MRS. K said...

Sidratul Muntaha ~ download application kat phone dlu