Koleksi!

.
.
antara yang berjaya dirembat!

jenuh la camni! kena sokmo terjah mcdonalds la klu nak cukupkan 8 bijik benda nih.. muahahah... aku tanya budak yang kerja mcd tu, die cakap tak jual semua sekaligus. setiap minggu ada 2 karektor je. maknanya di sini tiap² minggu la kena terjah mcd klu nak cukupkan semua... muhahaha... ni mak die yang lebih nih. anak relax jer.. ngehngeh... hadif suke main yang zebra tu jer.. yang lain die tak bape nak layan... huhuhu...

kalau nak benda ni kena beli set happy meal lah yer baru dapat free.. kalau nak beli seketui sebijik tu pon boleh jer.. RM3 sajok.


comelsss... mak pon geram nengok!!


.

8 comments:

*SiRibenMerah said...

COMEL~

bunga_rose said...

suke ko erk.. aku tak minat ngumpul benda2 camni.. sebab semakkan rumah hahaahah..

Chekgu Azrine said...

suka jugak!!

|| NaFiRaa || said...

hhehehe.. kadang2 bab2 ngumpul nih anak2 tak eksited mana.. maknye lagi eksited kan~ heheehhe

eima said...

o0o murah je ek ... seketui Rm3 je ... fahim nk ari tu tp aku tak mo beli ...hahahaha sbb cam rugi je beli happy meal

:: Mrs.Eady :: said...

comel!!!

Nad @ MamaZN said...

mggu ni karektor yg mane?

MRS. K said...

Nad @ MamaZN ~ zebra n penguin