Pancake Durian Sweetchat | Sedap Gilerrrrrrs

.
.
haitu masa pegi midvalley tengok pameran mickey mouse, pas jalan² rasa lapau pulak.. lagi pun nak menunggu tengok wayang kui 4 lebih lagi.. so lepak kat Sweetchat je la.. minum² petang kononnya... huhuhu...


harga kat sini ok la. not bad. harga food pon tak sampai spuloh hinggit.. tapi ade jer yang harga belas² ringgit... terpulang kowang nak makan ape.... selak² menu terpandang pulak pancake durian.. pergh... dah kecur ayaq liuq dah.... slalu tengok je orang publish kat belog n fb... terus order nak try rasa...


pancake durian idaman hati~


rasa dia???? gilerrr sedap weiii... tak tau nak describe... rasa nikmat gila... rasa durian, rasa cream. sejuk lak tu... pergh...... sorga.... uolls yang belum penah try shud try hokey! harga RM7.90 rasanya.


order tea set - saje nak try makan scone... not bad at all!!!

dah terliur nih tengok pancake tu!!!! helppppppppzz........


.

10 comments:

Nad @ MamaZN said...

tgk je pun dah terasa sedap
kene gi gak kot ni, hehe

K, surau MV kat belah mana?
masih kat bawah skali kat foodcourt tu ke?

Mama Gee said...

walaupun akak x makan derian..tp tgk gambar ataih tu...terliooo plakkkk....adessssss

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Memang sedap! Hari tu patutnya Kak K rasa durian pancake yang lagi sedap (for me) compare dengan sweet chat. Both sedap actually, tapi yang kat The Gardens/Mid Valey (Mickey event) tu lagi tempting! Ahh..sedapnya..

http://annna.net/durian-pancakes-sumptuous-desserts-the-gardens-mall/

Rizki Pradana said...

Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sekali..:)

terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

MRS. K said...

Nad @ MamaZN ~ kat area jusco

MRS. K said...

Shinnaz Ahmad Rasid ~ ok dear.. will try next time

eima said...

rasanya dah 3-4 tahun aku tak jejak kaki kat MV...muahahaha

sedap sgt ke..mau ke laki aku mkn kedai gitu .....

mMoOnN aAlLeEaA said...

aduh k.terliur nengok....kena terjah gak ni

deelira@deeliraz said...

huaaa..sedap tol nmpknye

syanasaid said...

Ya Allah..berilah aku kekuatan
hahahaa gile wei lapar terus tgk pankek tu