Puteri Salji : Snow White and the Huntsman

.
.
 2 minggu lepas masa hubbyku pegi outstesen, kebetulan time tu adik aku yang lelaki nih ada kursus kat Bangi. so die stay kat umah aku... yang makteh hadif pulak baru je abis exam kursus kpli.. so aku ajak die lepak sama baru meriah sikit kan?? seminggu adik laki aku ada, dia la yang rajin tapawkan makan untuk aku. sebabnya akak die malas nak masak.. muahhahaa... pastu siap pau suh banje tengok wayang lagi.. huhuh.. nasib la.. time bujang ni la akak nak pau.. esok dah ada aweks susah nak manje² lagi... :b

oh, kami tengok cite Snow White and the Huntsman. best jugak cite nih.. bukan macam dalam buku punya versi. yang ni snow white ganassss... hehehe... dalam cite ni snow white sendiri yang berlawan dengan permaisuri jahat tu untuk rampas balik takhta.. gitew ler lebih kurang.. jalan cerita tak lari sangat - still ada watak 7 orang kerdil, cermin sakti, epal beracun, etc...


 http://clothesonfilm.com/wp-content/uploads/2011/11/Snow-White-and-the-Huntsman_Charlize-Theron-collar_Image-credit-Universal-Pictures.jpg
the evil queen (Charlize Theron). memang lawoooo giler die nih.... jahat² pon still nampak cantik...
 

http://images.hollywood.com/site/Snow-White-Huntsman-Kristen-Stewart-Trailer.jpg
Kristen Stewart as snow white.... ni 1st time aku tengok die belakon. aku tak folo pon cite twilight tuh... entah nape aku tengok die ni berlakon cam kaku sikit... huhuhu...
 

http://celluloidheroesradio.com/wp-content/uploads/2011/11/570_Kristen-Stewart-Charlize-Theron-Chris-Hemsworth-Snow-White-and-the-Huntsman-trailer-2511.jpg
Chris Hemsworth - hero filem ni.. tapi aku lagi suka hero lagi satu. memula ingatkan brad pitt.. ropa-ropanya orang lain daa... huhuuh.. muka ada iras cam brad pitt sikit. ngehngeh...


http://0.tqn.com/d/movies/1/0/L/y/Y/snow-white-huntsman-sam-claflin2.jpg 
Sam Claflin - ni la sorang lagi hero yang aku suka tu.. ngehngeh...
 
so far, cite ni menghiburkan la jugak.. ada sikit adegan di ranjang, sikit je la... huhhu...
 
.

4 comments:

eima said...

kesian hadif mak die bw tgk cite ade adegan ranjang ... sian plak kat mak die apak tak de kena plak tgk adegan ranjang ....hehehehe

L said...

xtgk pun.. huhu.. bez?

jom baca kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

:: Mrs.Eady :: said...

hurmm..

Chekgu Azrine said...

muka pelakon wanita tu pucat..thats y nampak cam kaku je dia berlakon..hhehee