Sale! Sale! Jom tambah Baju Raya

.
.
 masa kat The Mines tu terjah la kejab butik Poney. dah nampak tanda 70% sebesar alam kan? harus lah masuk. cuci mata pon jadi la.... tapi si ayah die beriya pulak! ingat nak amik selai jer, tapi die suh amik lagi! aik??? ni mesti claim dah masyuk nih... muahahha.....

 tapi yang 70% tu untuk brand Renew sajok! tak kisah lah.. renew pon renew lah! asalkan sale. mak tak kisah nak...


rembat 3 lai baju untuk hadif! harga antara RM19-21. murah kan? boleh la buat tambah² baju raya... now dah ada 5 lai baju raya hadif... ni belum masuk bulan puasa lagi nih.. kang nak dekat raya komfem nak tambah lagi. haih!

.

11 comments:

Chekgu Azrine said...

takpe..budak2 mmg pakai baju raya banyak..kita pakai selai dua dh cukup kot..eh.. ye ke??hehehe

ShimaSalleh said...

Aih baju je.. Seluar nya mana? Dak lelaki ni mmg byk nak kena standby baju..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ada perkataan SALE aje mak pun suke menerjah.. hahah, tak beli takpe.. asalkn singgah.. hahhaha

dilazfamily said...

wah dah shopping raya nampak.Best yer

MRS. K said...

ShimaSalleh ~ haha sua kite cari kat jusco

eima said...

wahhh murah tu ..mana nk dpt poney rga tu even renew...syoookkk

mama irfan said...

wah... bestnya... memang peminat poney nih...

ibuayu said...

selagi tak raya kita anggaplah beli untuk baju raya..hehehe..akak pun macam tu...adanya tak sempat raya dah pakai

Elyn Sani said...

tak sempat raya kot baju ni selalu nye..... hihihi

Shinnaz Ahmad Rasid said...

bestnya jadi Hadif ;)

ieyda said...

wah...nie yg ieyda xcited jgk nk cari bj raya utk anak2 nie...