Wet World Shah Alam | Omak eh yang Lebih

.
.
ni gambo masa nak balik....

hari Sabtu baru ni aku ke Wet World Shah Alam. aku dapat tiket free sebab menang sms contest haitu. expired date die ujung bulan nih.. nak tunggu incik suami memang tak dapat lah kan? asyik outstesen manjang... klu nak tunggu die alamat burn la tiket itew.. sobsss..

aku ajak kawan aku temankan sebab die pro skit jalan Shah Alam nih... then aku bawak makteh n sepupu aku sekali join sebab lepas tu nak ke Jakel usha² ape yang patut. ngehngeh... dan nasib baik lah aku bawak makteh aku nih coz die tak moh mandi so boleh la die tengokkan si hadif while aku berkubang dalam tu.. muahaha...


tunjuk je surat ni dapatlah tiket free 2 keping...


kawan aku si Leen rajin nau masak nasik lemak.. cokodok pon ado... memang superb la ko leen! so weolls bekelah kat belakang wet world tu... berkelah tepi tasik lagi uolls... huhuhu... kat wet world ni tak boleh bawak makanan luar katanya tapi masa masuk tu depa tak check pon.. huhuhu...


awal² lagi die dah sound takmau mandi kolam dalam katanya.... huhuhu...


makteh, leen & hadif


memula je semangat nampak air, pastu meraung......... sabo je laaa...


leen, makteh & umie


aku dari umah memang tak mandi lah... just cuci muka n gosok gigi sajok! muahahha... hadif pon sama...

gambo banyak sangat, so aku buat 2 entry la ek. ngehngeh...

stay tuned bebeh~

.

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mcm seronok je kat situ ?

Chekgu Azrine said...

blm penah gi lagi..huhu

*SiRibenMerah said...

boleh je bawak masuk makanan sembunyi2.. hahaha.. diorg nk suh beli makanan diorg kat dalam tuh.. tp x sedap.. wakakaka~

mama aleen said...

bleh bawak bekal ke?
kalau masuk tiket berapa ye??
:)

Masya said...

lame tak pg.. kami klu kesana pun bawak bekal.. wet world ni bebas sikit dah masuk pun blh keluar dia takdelah guting tiket dia.. kami dah makan bekal.. nnt sambung lagi main masuk dalam hihihihi

Nad @ MamaZN said...

naseb baek ada yg tolong jaga hadif masa omaknye berkubang, hihi..

mama_umar_maryam said...

dpt tiket free mmg besh woh