Fridge Magnet MURAH hanya RM1.00 di Kea Farm, Cameron Highlands

.
.
aku kan naik CH hari Ahad-Isnin, dah tentu la takde pasa malam kat pekan Brinchang tu kan?? so tempat lain yang best untuk soping kat CH ni tentu la kat Kea Farm... selain dari sayur-mayur segar, kat sini ada jual sebenier murah jugak... hari kedua tu i.e last day kami sarapan pagi kat area sini sajok.. lepas makan leh terus cuci mata dan poket... ngehngeh...

 cuci mata...


aku bukan minah bunga yer... so satu bunga pon aku tak bawak balik.. huhuhu...


 kat sini kami beli teh kotak ni, jagung, asam, etc.. sayur-mayur tak beli kat sini.. beli kat area Tanah Rata sana otw nak turun ke Tapah...


 haa... kat area sini la ada jual FM murah gilos tu.... RM1 sajok.


 pilih-pilih-jangan-tak-pilih


aku beli 5 ketui sajok.. yang kaler kuning tu dah selamat lekat kat peti ais, selebihnya belum tau nak kasi sape... huhuhu...

.

11 comments:

mama tisya said...

murah btul fm CH....kita byk gk koleksi FM CH

SYANI said...

Murah giler.... maybe sebab bukan time peak kot.. Selalu pegi time weekend & cuti sekolah paling murah boleh dapat kat kea farm tu 7 keping= RM10.

:: Mrs.Eady :: said...

murah giler!

Sue-Rya Qistina said...

murah giler! nanti nak g cameron harus singgah kt sini lah. pandai betul diorg tarik pengunjung kan.. :D

jom singgah www.suriaqistina.blogspot.com & www.buluhvoice.blogspot.com

mama_umar_maryam said...

btol punye murah tu..aku pon ade lebih fm ch nih.hehehe

adyna said...

uuu..dah lama tak g cameron nie..mmg nak p sana nie ..

salam kenal :)

unai said...

bagi kat kami fm love tu jah!

jualan megatefal said...

Actually nak promote..im seling cookware product mostly from uk dor the very cheap price. Pre order n 3x installment. Bole check www.jualanmegatefal.blogspot.com..if madam terada yg berkenan.. N tak ada dalam blog tu bole ask for it. Saya ada catalogue jugak.

Nad @ MamaZN said...

murah giler!
terase cam nak beli 10 jek, huhu!
oo, kay sama cam kite la..
bukan peminat bunge, hihi

eima said...

mmg ade sesetengah tmpt murah .... kena pandai cr la ... klu tak terkena...

aku nk p nk p ...tp tah la bila tgu bulan 10 je la dok apartment berantu tu

Bionic women said...

comel ler yg kuning tu..hehehhe.
eiii x sabornya nak memborong..hehehe