Harga Basikal Hadif~

.
.
 haitu kat entry ni aku de suh kowang teka berapa harga beskal hadif ni kan?? dah lama pon entry tu haini baru aku nak up balik... hadoiii... teruk betui! sory ek pada yang tertunggu² jawapan huhuhu...

merah hitam pilihan encik hubby...
.
my hubby ni jenis yang terer bargain tau.. memang klu nak beli pape aku bawak laki aku nih.. dari beli gajet smpai ke baju (yang boleh bargain lah). klu pegi kedai ikan kat Pinggiran putra memang aku suh die pegi sorang je sebab laki ku pandai menawar... pastu die jenis teliti kot beli ikan ayam bagai.. harga ayam yang dah fix tu pon dia boleh mintak kurang lagi.. lagi pon tokei kedai pon dah kenai lakiku.. klu aku jangan harap la.. klu tulis RM6 sekilo, itu la aku bayo.. klu lakiku die mintak kurang lagi..  huhuhu...

tapi haitu kat kedai apek cino masa nak beli beskal hadif tu, die malas nak menawar... apek tu letak harga RM110, terus die setuju.. aku suh tawar lagi pon die cakap 'ok dah tu harga tu.. dah murah dah'.. huhuhu.. aku agak la time tu die tengah banyak duit. tu yang tak berkira kot! klu tak jangan harap la. die akan pusing cari kedai yang lagi murah.. huhuhu... lagi pun kedai yang die servey beskal murah tu tutup pulak.. tu yg pegi kedai nih.. apa pon, benda dah lepas.. hadif pon dah hepy dapat beskal...

dan peneka harga paling tepat ialah :




























tahniah ye Pn. Zana.. boleh tinggalkan alamat untuk pengeposan fm CH.. hehehe


Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

Chekgu Azrine said...

tahniah kepada peneka yang tepat..ehehhe

eima said...

mahai la .... ko kate murah dr KL ...
jap2 nk telek balik ke beskal hadif besar ckit dr yg paling kecik tu ..jap2

Bionic women said...

kalu laki den ler..sepatah kata x kluar bab tawar menawar..orang suh dia tawar dia suh kita lak..hahaha.
laki den pemalu gitu..
wahhh..bukan kita jawab rm110 ker>?? kahkahkah...
tahniah zana

Saleha said...

salam kenal. singgaj sini dan follow.. kalau ada kelapangan sudi2lah jengok blog kita :)

duk kat desa pinggiran puraka? kat mana beli basikal ni?
kedai basikal murahtu kat mana? boleh share? :)

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. tahniah buat pemenang.. tepat tekaan beliau..:)

Ardini Humaira said...

tepat betul tekannya.. tahniah:)

MRS. K said...

eima ~ kedai hat lakiku servey murah tu tutup la wei... cer baca cite aku bebetui.. muahahaha

Nad @ MamaZN said...

alaaa....!
lagi rm10 jek! =p

suelly said...

kat mane kedai beskal ni?