Jahanam!!!

.
.

ada yang bakal dapat sofa baru ke raya taun ni??? *wink!wink!


p/s : lemau betui haini... satu keja pon tak jadi... memang bluesss sampai petang! haih....

.

13 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Eh? awat jadi cani? bukan mahal ke?

Puteri Satu said...

gambar edit ke apa ni kay...? bukan ke baru beli masa pindah Taman akasia ri tu kan....takkan dah jadi gini kot..

Nad @ MamaZN said...

saje rabakkan sbb nak dpt baru ek?
hihihi =p

Cho Zila said...

gitu yerk.. ituler akak prefer guna yang leh sarung2 wqlaupun tak nampak moden...
takper der chance tuko baru..

Hot Mummy said...

eh dik, ni kan baru beli mase pindah tu kan? ni musti nk sofa baru la ni..heheheh..gud idea la.

SyaNa said...

dasat dasat
hahaha saje la ni nk set baru

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Klu ada anak kecik..mungkin blh gak jadi camni!:D

Qaseh Suhaida said...

sofa pun boleh bersalin kulit yekk

eB said...

ader3..kaminyer dh tunggu pluang ke tempat smph dh. hu3

Mon MonaLea said...

awat jadi mcm ni?

Bionic women said...

aper udah jadi nih????
ke editan semata-mata nih?? hehe

mama aleen said...

kenapa ni??? protes??? hehe :)

Nor Arinee Mat Saaud said...

salam , kalau pakai sofa kulit ke PU ke , kena selalu sapu "cream" dia baru tahan lama.

why not instead of tukar sofa baru , pg hantar repair tukar pakai material fabrik ke plak. lg jimat kot