Mr. Kabab & Biryani Putrajaya

.
.
haitu baca kat blog Cik Nge dia makan² nasi arab ngan laki die.. pastu cam terdetik, dah lama tak makan nasi arab. dapat makan before puasa ni pon sodap jugak! haa gitew... pastu petang tu masa kat umah, lakiku call cakap siap cepat jom pegi makan kfc!

so bergerak la kami 3 beranak... masa otw tu aku cakap kat lakiku tukar plan lah.. jom makan nasi arab! laki aku on jer... tapi si hadif ni sibuk nak makan ayam bakar rasa sate (yang ni aku belum up story.. makan kat Bumbu Desa Alamanda) so ke Mr. Kabab n Biryani je la.. nak ke Saba sana dah terlepas jalan.. huhuhu...


 kedai ni kat Presint 15... 


 menu~

 rasa die? pada tekak aku lah, aku lagi suka Saba Cyberjaya punya nasi arab... yang ni tak bape nak 'in' la kat tekak aku nih...


 ape ke namanya ntah... RM13 sepinggan


 ni lakiku punya.. ayam tertanam dalam nasi.. hiks.. harga RM13 jugak... portion die tak sebanyak macam Saba.. 


lakiku yang tolong abiskan... giler banyak lakiku makan... hhuhuh.. acane tak membesar dengan jayanya bang??? takpe.. besar ke kecik ke, ai tetap sayang you hokey.... ♥

.

7 comments:

Puteri Satu said...

banyak betul nasinya ye.... hehehehe... tingin nak belajar masak nasi arab... somi akak pun suka makan... masak sendiri lagi syoookkk... n puashati....

eima said...

aku tak penah pegi even leh katakan hari2 aku lalu ctu ....

Nad @ MamaZN said...

ni tmpt feveret atok zakwan ni, hihi
kalu gi umah aunty wawa kt presint 14 tu, mesti ada sehari makan kat sini reramai

SiTi said...

sejak peknen ni...dah bpe kali jejakkan kaki kat sini...rasa boleh tahan sedapnya...tp SABA kat cyberjaya jugak tetap menjadi no 1 di hati ku

Chekgu Azrine said...

tang i tetap sayang u tu tak tertahan tu..hahaha

Familia Shop said...

wow... bole tahan nampak nasi nye :) harga pun bole tahan. nk try jgk la :)

mama_umar_maryam said...

smlm kwn sebelah meja aku kasik nasik arab die (die mmg org yaman) ya Allah sedap giler,haha..
jemput join GA :)