The Smokehouse Hotel & Restaurant, Cameron Highlands

.
.
satu lagi tempat yang aku nak pegi kat CH ni ialah The Smokehouse... lawaaa wehh tempat nih.. Hotel dia rumah ala English gitu. sesuai untuk fotoshot... so, lepas check out hotel dalam kui 12.30 pm kami terus pegi sini... aku dok gugel katanya tempat ni privacy sikit dan open untuk tetamu yang menginap saja.. tapi tak tau lah kan.. aku tengok ade je yang dok bergambo kat taman smokehouse nih.. time aku pegi tu ujan rintik² pulak.. so snap gambo dari dalam kete je lah.. huhuhu...

Rate hotel ni from RM400-RM600 ++. fuhhh! kalau berkemampuan apa salahnya ye dak??? kot sesekali nak rasa percutian mewah ala klasik English. muahahha...
.

one day klu ade duit, nak gak rasa stay kat sini... kuikui... #berangan-itu-percuma.


.

6 comments:

Sue-Rya Qistina said...

ramai jugak yg ckp kt sini best. tu la kan, skali skala verangan pe salahnye. hehehe

Bionic women said...

cantikkan tempat dia..
kalau ada duit lebih apa salahnya.

eima said...

wahh guana la dok hotel mahai area ctu kan...berantu tak agak2 dah ala2 englis tu kompom cam berantu je

Chekgu Azrine said...

dgn berangan pun blh happykan??

Ardini Humaira said...

ada rezeki nanti dni nak cuba ke sana :D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantiknya....