Sofa Mahai tapi Haprak!

.
.
sambungan kisah sofa aku yang koyak rabak tu... T______T


wajah sopa masa mula² baru beli.....


wajah sopa lepas 2 taon pakai....
brand sweetdream.. hand made katanya... puiii....
leatherbond????

esok la cite... haini malas nak menaip!!! pastu malas nak recall asal usul sopa ni... nak karang ayat lagi... mak malas noks... huhuhuh....


.

19 comments:

Chekgu Azrine said...

Alamak!!knp teruk sgt..branded ni kdg2 xblh percaya jgk!!

Me said...

ish ish..teruk sampai macam tu sekali..

Pn. Zana said...

mak aiii. baru 2 taun tu..

AyuArjuna BiGoshh said...

omg...dasatnya kualiti dier huhu

AyuArjuna BiGoshh said...

omg...dasatnya kualiti dier huhu

Bionic women said...

me x sabar ni nak dengar cerita...
pelik gak ek..truk begitu sekali gayanya

shinnaz said...

makcik kita, beli leather sofa. lebih kurang mcm ni lah..sebab rasa tertipu bawak kepada mahkamah pengguna and menang kes! walaupun tak dpt ganti rugi yg byk, tapi....kita sebagai pengguna beli benda mahal2 kena tipu diambil perhatian juga jika bersuara.

btw, saya baru dpt akak punya msg fb psl gas tu..hahahah

:: Mrs.Eady :: said...

Erks...?

Ardini Humaira said...

huishhhh terbeliak biji mata dni tengok.. isk3...

Nad @ MamaZN said...

umang2 ai!
nak tggu citer hangat esok! =p

syariza09 said...

lorr...igtkan pic ke2 tu edit

eB said...

hah? kena bc n3 sbelom nih. jap3....

eima said...

wei ade warrantty utk leather 5 years kan...aku beli ari tu ade warantty gak .....tp idak l ayg branded cam ko nye ...beli kat kedai perabot biasa je .... wei la call kedai tu balik tanya warrantty

Nissa Azmir said...

laaa baru 2 tahun ye jadi gitu???

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

alamak, terkedu kejap, i pun beli sofa leather...katanya waranty 5 tahun, kalo koyak dia ganti baru...tapi leh pecaya ke ek?...risau gak kali sofa kita nanti koyak jadi camni...

Sidratul Muntaha said...

mmg seme kedai brand2 ni nipu je lebih.
nak2 psl kayu
thu2 kayu pokok geth dia guna
bukannya bal;sa wood.
nak buaek camno kan?
yg jual tu cino
kuat nipu tentulahkan?!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

aduh..sedih tengoknya...
jue pun sama..baru dua tahun pakai...
nasib baik nak pindah umah kalau tak dah humbang kat tong sampah

|| NaFiRaa || said...

teruknye kualiti.. kawan saya kena ngan sofa cavensi..

Mama Gee said...

perghhh cam kena geget tikuss..hehee