Silver!

.
.



Sayu plak aku tengok gambo DLCW nih. Kesian kot kat dia. Memang semua pon berharap die dapat gold. Besar tanggungjawab yang die kena galas.. But it's ok Dato', rakyat Mesia semua tahu yang u dah try ur best. Just takde luck sajok. DLCW dah sumbang pingat pertama untuk negara...

Aku de baca gak komen2 kat fb yang tak best, sudah2 la tu. Nak komplen orang je tau. Takat aiskrim 1 scoop tu ape la sangat. Atlis die dah sumbang sesuatu utk negara. Kau ada? Pegang reket pon tak betui....


Published with Blogger-droid v2.0.6

6 comments:

Echa said...

ye.. ye.. ye.. betuiiiii... betuiiiii.. setakat komen kondemkan org seme pun bole buat.. tp tanggungjawab yg dia galas tuk malaysia tu.. tak semua pun mampu lakukan...

mummy_ayu said...

tu la....sian sangat tgk Dato' Lee Chong Wei...apa pun dia kalah bermaruah..congrats Dato' Lee Chong Wei!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

tak heran langsung Baskin Robin. Haagen Dazs lagi sodap! Tahniah DLCW!

eima said...

tak pe DLWC aku ttp puas hati ... jgn sedey K ... aku tau ko pun sama nk harumkan nama M'sia ... cuma rezeki ngan luck tu je tak de

:: Mrs.Eady :: said...

betul!ingt senang ke 1 dunia tgk??

|| NaFiRaa || said...

Bangga jugak dengan DLCW.. kalah bermaruah!! memberi tentangan hebat sebelom nasib tak menyebelahi dia.. tahniah Dato"..