Stok Penjagaan Muka untuk 3-4 bulan

.
.

set Safi Balqis Perfect 10

Alhamdulillah... ada gak rezeki menang contest kat majalah... hadiah ciput pun rezeki jugakkan?? tapi masalahnya aku tak pakai kot set² gini... orang perasan muka dah lawo memang gini, malas nak tepek segala jenis krim bagai.. muahahah... padahal mak malas noks!

dedulu masa anak dara rajin la beli SET penjagaan muka... duit gaji memang spent untuk produk muka je la... huhhu.. but now lepas dah beranak ni malasssssss giler nak pakai. dulu masa anak kecik ye la kan? takde masa kot nak belek muka depan cermin.. now anak da besar, cam malas la plak.. huhuhu...

skang ni aku just pakai pencuci muka safi yang gambo timun tu jek.. scrub pon tak pakai... gi keje tiap² hari tepek compact powder jer.. kalau ada masa lebih baru pakai bb cream n eye liner bagai.. huhuhu..

tapi bila dah dapat hadiah free nih, boleh la kot try pakai balik.. cuci muka, pakai toner, pakai serum, krim siang, krim malam... perghhh....... banyak betui benda nak pakai. LOL

mau nye set ni 3-4 bulan belum tentu habis pakai.. silap² masuk tong sampah klu rasa dah nak expired. huhuhu... aku bukan ape, aku rasa muka aku dah okey kot.. takde masalah jerawat bagai.. so, malas nak try produk² kat pasaran skang...

korang memang pakai set muka ker? ke cam aku yang giler pemalas nak jaga muka? muahahaha....




Published with Blogger-droid v2.0.6

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahh rezeki tuh!

eima said...

wahh untung dpt free ...
aku sama cam ko gambo timun ngan fair & lovely je

|| NaFiRaa || said...

sekarang pon malas nak tempek krim kat muka.. pakai bedak compact jek!

Chekgu Azrine said...

saya pakai garnier je skang..hehehe

Nory Zoulkefle said...

nory pakai toner & bedak pixy je, lain2 cream x pakai...hehehe..malas..

Delimasari said...

pakai le udah ada depan mata tu,,,, klu xnk bg le kami - hehehehe