Apam Polkadot!

.
.
klu sesape yang senasib dengan aku nih, nak buat mejlis tapi takde masa nak baking, tak reti nak buat pon satu hal, pastu selalu la bagi alasan tak boleh nak baking sebab takde oven.. mihahaha... alasan semata.. padahal kalau nak beli, oven cap pensonic tuh baru RM89. huhuuhu.. memang dasar pemalas.. kuikui...

ape pon kite serah pada yang pakar je lah... kite tempah je.. sediakan duit sajok.. huhuhu... 
meh nak promote skit...

apam polkadot!! pada tekak aku memang sedap lah apam nih.. cukup rasa semua...


 harga pon murah.. apam ada filling harga RM13 untuk 50 ketul. murah la tu kan? sebab tu rasa baik aku tempah jer dari buat.. ngeee~

kepada sesape nak tempah area Putrajaya nih, boleh kontek kak Azmah yer... ni belog die... http://sayang-syariza09.blogspot.com/. kak azs pandai buat kek jugak! red velvet die memang menjadi pujaan ramai gitew... hehehe... *kak, bagi komisen skit... ngee~


Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

Imaan09 said...

hehe..musim2 org pakai baju polka ni, kang xtau mana org mana apam

aniesa said...

wahh..murah la..tp jauh....=(

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

murah la, mana dapat RM13 50ketul...kalo jadi wat birthday party balqis nak gak tempah

syariza09 said...

hamboi...promote gitewww..ahkak dh nk pencen jual menjual dah ni..huhuhu

Bionic women said...

dear, wat apam polka kukus sajok, x payah oben..hahahhaha..
tapi den pun malas jugak...tempah ajer lagi sonang..
kalau luar putrajaya leh tempah x??? hehe

:: Mrs.Eady :: said...

vavavavavaaa....

eima said...

mmg murah .... alisha mkn seketui tu abis ...hehehe

Mooniqueen said...

Wahhh esok ofis nak buat makan2, tapi sempat ke?

Qhaifa Nur said...

apam ni makan masa raya sedap juga...memang idea yang bagus kalau kehabisan kuih raya.....

|| NaFiRaa || said...

murahnye.. kawasan lain boleh tempah jugak ke??
hehehe