Berangan di Hari Rabu....

.
.
kat entry semalam ada yang teka aku nak pi Cherating, Langkawi, Bali. yang teka Thailand pon ado! hehehe... promo free seat untuk destinasi luar negara tak start lagi la wei.. esok baru start! apa lagi... ramai² tunggu depan website AA yerk.. hehehe... eceli, aku nak pegi dekat² je kot! dalam Malaysia jugak... ramai yang teka betui aku nak pi Redang... dan harga tiket yang aku dapat ialah RM28 sehala.. so total pergi balik RM56 seorang! ok la tu kan?


lawa gilaaaa........

dan dari semalam aku dah start survey sikit² pasal Redang. hewhew.. gila semangat padahal lamaaaaaaaaa lagi kot nak pegi... itu pun kalau takde halangan pape... huhuhu... takpe-takpe... berangan itu percuma.. tak perlu bayar... lalalalala~ *tapi tiket AA kena bayar, kalau burn sendiri putih mata. -___-

aku dah lama teringin nak pi Redang.... hajat di hati nak pegi tahun ni... tapi tak kesampaian... lepas bercuti di Pulau Perhentian yang super gojes tahun lepas, hati ni memang dah terpaut giler... kalau boleh tiap² tahun pon nak bercuti kat pulau². huhu.. lawa wei pantai die..

jom layan gambo² aku masa kat Perhentian dulu.. sekadar mengulit kenangan.. huhuhu...

kalau nak baca entry aku masa kat Perhentian, boleh klik SINI yer.. tq yuolls...







.

8 comments:

mama tisya said...

tringin gk nk p redang tp ntah bila nk jejak..murah la tu tiket flight

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

best2 kita tak pernah sampai sana lagik, tengah syok booking tune hotel plak, rege murah kalo burn tak terasa sangat...bila la kita nak sampai pulau redang ek

bunga_rose said...

aku nak try gak booking, tapi takut ada hal je time tu.. yer la lama lagi kan nak sampai ke tarikh yg kita book tu..

btw, moge ko enjoy kat pulau2 tu nanti okeh

TeacherAzimah said...

uiks...sangat menggoda huhu..

|| NaFiRaa || said...

alahaiii.. bestnye~ jelezz~

Jue a.k.a Ibu 2F said...

bestnya....
nanti nak pi bercuti jugak....huhuhuhuhu

Chekgu Azrine said...

redang blm penah sampai...huhu..

Nad @ MamaZN said...

tgk2 sama plak flight nye nnt..haha!
bile tarikh? =p