Open House lagi~

.
.
Lunch tadi pegi umah my officer kat Presint 15 sana.. die ada buat makan² sempena raya dan masuk umah baru... rumah beli sendiri hokey! bukan kuaters.. harga dekat RM640k... gulpppp...... hohoho... mahai giler... property kat Putrajaya ni memang mahai melampau. sebab tu aku beli umah kat Nilai jerk. itu pon beli taon 2007... klu beli skang memang tak dapek harga tu lah... tak tau ler mampu ke idak nak beli. huhuuh...


jemput tengok semua.......


nasi tomato kot!

 
 sate + ketupat... 

macam² ada... Alhamdulillah... kenyang perut.. lepas makan rasa nak tido jer...


 masa orang lelaki pegi sembahyang jumaat, kami kaum wanita ni buat bacaan yassin...


pssssttt : entah biler la nak duduk balik umah sendiri... huhuhu... macam best jer duduk kuaters apartment, nak mencuci pon tak teruk. :b
 

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

wah ..mahalnya...
kita beli kat salak tinggi..hujung tahun ni insayallah pindah sana...

yuyu jannah said...

mmg harga rumah skrg ni tak beragak..teres pun dh beratus ribu... telan air liur je la

Chekgu Azrine said...

saya pun entah bila la nak dok rumah sendiri..huhu

Nad @ MamaZN said...

kite lagi la kay..
umah kat tepi federal hiway tu
tp bg sewa kat org jek, huhu!
teringin nak dok umah sendrik! ;(

eima said...

rumah lorong mana tu .......ketua pengarah kem aku bakal dok kejiranan tu ...vavava

Bionic women said...

betapalah mahalnya..umah kit apun murah ajoooo...tapi kat area ni pun umah, tanah dah naik dah, sebab orang kl dah banyak beli kat sini..dowang sanggup berulang alik dari sini ke kl..sebab x jem..huhu