The NEW Kellogg’s Corn Flakes Sundae & McFlurry

.
tengahari tadi makan kat Mcd Alamanda... tingin nak makan ayam goreng dia.. dah lama tak makan kot! dari bulan puasa lagi... lepas makan ayam terasa cam nak pekena ais krim la pulak.. tengok² ada aiskrim baru... so, jom makan aiskrim!


http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/c0.0.403.403/p403x403/255471_10152006631580023_882917047_n.jpg
The NEW Kellogg’s Corn Flakes Sundae & McFlurry

ada dua jenis, satu sundae dan satu lagi mcflurry... perasa pon ada dua - strawberry dan coklat... aku order cornflakes sundae strawberry.

.


tengok gamba promo die bukan main lawa lagi kan? tapi hakikatnya lainnnnn yuolls... cornflakes tu die just letak jer atas aiskrim tu.. takde ape yang istimewanya.. klu camni, kat umah pon boleh buat ye dak? letak sebijik² cornflakes atas tu.. huhuhuh... 

ni aku copy paste komen orang kat fb mcdonalds...

'just normal chocolate sundae plus pieces of corn flakes. i can simply bring my own n sprinkle them on chocolate sundae. i feel cheated. the horlicks crunch is much better than this'.

haa? sapo nak jawab tu? huhhu...

.

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nasib baik tak mkn corn flakes..hehehe..kalo tak mmg dah tibai ais kirm nih..

Chekgu Azrine said...

the power of IKLAN...hehehehe

eima said...

seb baik aku tak suka eskrem ....

Bionic women said...

betul aper dia kata tu..bawak bekal dari rumah pun boleh..hahaha