Akhirnya impian Suami nak TV besor tercapai......

.
harapnye lepas ni takde la bagi alasan nak layan bola kat mamak lagi ye incik suami :b

Clearance Stock Care4 Alamanda Putrajaya
TV Samsung Plasma 43'
harga RM1000 sahaja

murahkan? giler la kalau tak rembat! huhuhu.. rezeki kami la dapat beli coz care4 clearkan stok die dalam 5 bijik camtu... laki aku memang dah lama niat nak beli tv beso... asal pegi care4, tempat tv tu la die tuju dulu... nak beli tv lcd mahai giler kot 4-5 ribu! huh! dapat tv plasma beso ni pon syukur Alhamdulillah... tak payah astro beyond pon takpe, asal puas mata memandang... tv lama aku yang 29' tu aku nak anta balik kampung kasi kat mak... ngeeee~

.

14 comments:

mama tisya said...

mmg murah...beso lak tu 43 inci

Nana said...

pergh 1k je?
aku dah lama cr harga mcm ni

SYANI said...

Untungnya dapat beli TV murah...

Aisyah Husaini said...

barula dapat baca blog alwayz be my baby ni : ).hari2 saya bace tapi tibe2 mrs k private pulak hu hu sedih..salam perkenalan :)ni blog sy ye
aisyahusaini.blogspot.com

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

murah giler tu, ari tu beli untuk my mom RM1300 untuk 43' ni...mmg berbaloi2 la dapat RM1k je

Aisyah Husaini said...

eh tadi cam dah komen ada kuar ke he he..baru dapat baca blog mrs. k ni nape private kan. sodeh sebab hari2 baca sekali je x dapat bace lagi. salam perkenalan aisyahusaini.blogspot.com

SyaNa said...

hoiiii murah gile!!!
mmg gila la tak sambar

:: Mrs.Eady :: said...

1k jek?ok mak jeles ni nak!kekekekeke....

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

murah tu, lnda pun pkai 29inci lg, dah 9 tahun pkai.. bila nak tukar ntah..tunggu bonus kot..heheh

Nad @ MamaZN said...

syok la hadif tgk disney junior kat tb beso, kekekekeke

::EIDA:: said...

Murahnyerrrrrrrrrrrr!

Rahmah Ram Ram said...

untungnya.....

aimaniman said...

wow.. murahnya, untung badan... time akak beli 2 thn lepas lcd 42 in pun 2 ribu,.. tu pun puas tawar...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Mmg puashati negok guna TV besau ni..umah k.atie pon cam ni gak besaunya.HB gak yg minat,klu k.atie yg biasa2...cukup la.
Yg tV lama htr kat umah MIL..hihihi