I love Shopping....

.
eh, ade ke yang tak suke soping???? takde kot! :b

 dah lama tak kua shopping ngan adik aku (makteh hadif). die cikgu kpli j-qaf. elok² tengah bercuti kat Johor dengan suami, kena panggil pulak mengajar untuk sebulan - sampai cuti skolah nih... die bajet haitu boleh la mintak tukar ke Johor ikut suami.. rupa-rupanya tak boleh tukar pulak! kena stay kat Cyberjaya 3 tahun... kesian adik aku... PJJ la yer... huhuhuhu

jadinya die datang sini tak bawak banyak baju lah... kata sebulan je mengajar kan? abis cuti skolah bulan 1 nanti baru angkut semula barang² datang sini.. dah 2 kali keje nak pindah randah. huhuh.. nasib baik umah sewa die kat puchong tu kosong lagi.. boleh la selit sorang...

alkisahnya adik aku cakap baju die banyak tetinggal kat Johor.. so nak tak nak kena la shoping beli baju baru kan? aku dengar bab soping ni laju sikit! terus bagi cadangan pegi JJ Equine coz haitu aku pegi ada sale kat butik lady like tuh..
.
 see! still ade lagi sale nih... harga asal RM89


 5 lai sekali borong....


 dah setel baju kat lady like, jom pusing JJ dulu..


 hasil tuaian aku hari tu.. baju kotak² brand lady like, baju jalur² brand scarlet... :b


kesian adik aku, dah la dari zaman bercinta sampai zaman kawin kena berjauhan... dah nak buat camne kan? yang si hubby die pulak pengetua tak lepaskan nak bertukar! adik aku cakap, tu la buat rajin sangat! kan dah pengetua sayang, taknak lepaskan.. huhuhu...

tapi di pihak aku, aku sangat sooookaaaaaa! yeay! ade la teman aku nak bersoping balik.. masa adik aku dok johor lepas abis praktikal tu, dalam 4-5 bulan kot, mati kutu aku wei.... takde kawan nak ngulor! dah la laki aku selaluuuuuuu outstesen, so pasni boleh la sekali skala ajak adik aku teman kat umah.. ade la orang nak melayan dak hadif... takde la bosan asik-asik muka aku je die nak hadap.. kuikuikui


Published with Blogger-droid v2.0.9

11 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

saya juga sukaaaaaaaaaaaaa :)

Nory Zoulkefle said...

i love shopping too...hehe

Nad @ MamaZN said...

Shopping, terapi paling berkesan keekekeke

eima said...

aku tak suka sgt soppin ... soppin memnuhi keperluan assi tu terpaksa ...

aku golongan minor...hahaha

Nieyl said...

gler...x suke shopping... hahaha~nieyl lg suke...suke gler2...

♥ Elin ♥ said...

love shopping too!!! :) done follow yg ke 950 dear!

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

suka2 bulan ni kita pulun kasut je...ha ha ha kita jarang reward untuk diri sendiri, tapi bila terreward melampau plak jadinya...

eyeyou said...

lohhhh..makteh hadif yg soping ke.. ibu hadif yg soping??

Mooniqueen said...

Suke gile shopping klu tgh byk duit la... Klu takde duduk diam2... Hehehe

Nafira usof said...

bestnye dapat shopping~

Cik Ila said...

Bestnye less 70%..huhuhu