Minggu Depan nak Pergi Vacation tepi Pantai.... Yeay!!!

 .
.
tak jauh pun... kat Morib sajok... ok la tu kan? hehehe...

haitu kat entry ni aku ada bagitau aku pegi Pantai Morib.. sebenonye sebab nak usha tempat yang weolls nak pegi bercuti tu.. mana lagi? Rumah Peranginan Persekutuan Morib lah~

saje je la nak usha jalan dan nak tengok rumah banglo yang aku sewa tu... boleh la nanti main agak² berapa ramai leh sumbat dalam tu.. ramai gak nih sedara mara hubby nak ikut percutian nih. maklum la, tempat pon tak jauh dan yang paling best sebab tepi pantai........ best gilak! tak sabar nak pegi minggu depan.

 banglo 3 bilik.. rumah papan jer tapi besar giler weh.. unit banglo ni kalau tak silap aku ada 2 bijik jer.. so memang kena rebut la untuk booking.


 sebelah umah ni ade tempat bbq n pondok untuk rehat.. tepi laut je.. petang² boleh rileks kat pondok ni amik angin petang.. heaven...


 kat situ jugak ada playground kecik untuk bebudak main... memang aman-damai-tenteram betui tempat percutian kali ni... mak suka noks..


 sebab dah petang so air pon dah surut.. jauh betui surutnya... 

next week aku buat review yek pasal percutian nih... haitu kat entry ni ada yang tanya cara pembayaran untuk rumah ni... bayaran boleh dibuat tru kad kredit, maybank2u or boleh pegi bayar sendiri kat kaunter BPH kat Parcel B sana...




Published with Blogger-droid v2.0.9

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

aaaa..best nyer!

Chekgu Azrine said...

bolehla try booking nanti..tggu cuti sekolah tahun depan..tapi kena booking tahun ni la kan??

JaSSNaNi said...

wow.. bestnye.. bape rm ni semalam? terngin plak nak gi gather2 kat sana.. best kalau bawa family besar2...

SyaNa said...

aku da pernah tido sini
best gak la
muat sume org dok dlm banglo tu

eima said...

mencik sbb yg CH tu kena refund balik duit ...

bunga_rose said...

ok, buat review tau, mana tau teringin nak pegi lepas baca review ko hahaah

Masya said...

sesuai sgt kalau nak berhat dgn familykan...