My First Coach!

.
.
 Alhamdulillah... satu lagi wishlist tercapai taon ni... senyum sampai telinga  ^_____^

Coach Poppy Metallic Signature Foldover Crossbody 18709


 cantik tak???

memang dah lama teringin nak pakai designer handbag... selalu gak aku usha henbeg kat blog Coachlover1980 dan Secretbargains... tapi takat cuci mata je la.. tapi haitu bukak blog Coachlover1980 tu, sekali die open order untuk booking henbeg. coach factory kat US sana tengah ada sale 30% diskaun.. terus aku cam berkira-kira nak beli ke tak... lagi pun owner blog tu open order tak lama dalam sehari dua jek, so kena cepat pilih henbeg n book.

pikir punya pikir, so aku buat keputusan untuk booking.. bila lagi ye dak? kalau asyik pikir tak mampu jer, sampai bila impian nak tercapai... kena la usaha sikit untuk capai apa yang kite mau! :b. sementara ada duit nih, aku henjut je la.. lagi pun boleh bayar dua kali... sekali masa booking, lagi sekali bayar masa barang dah sampai mesia.. huhuhu...


Alhamdulillah.......


Published with Blogger-droid v2.0.9

20 comments:

*azni* said...

cantik kak!

:: Mrs.Eady :: said...

yeaaahhhhh..... :)

mama tisya said...

kalo ada offer tu mmg kena cpt2 grab

JaSSNaNi said...

wahhh.. bestnye... akhirnya dapat gak 1.. cantek plak tu..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

WOW!

Haslinda said...

cun!! klu dah terjebak dalam kancah henbeg jurulateh ni..sekali beli..pasti nak lagi :)

@e_da said...

cun!.. kita pun tgh tunggu sling bag coach sampai.. x sabonya.... heheh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam...bestnya hadiahkn utk diri sendiri la ni ya..hehe.Cantik!

Nad @ MamaZN said...

Waaaaaa..best,best!!
Tahniah impian tercapai

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

cantik2 kita suka gak design ni, mmg kalo nak beli kena pejamkan mata je

Mooniqueen said...

Wahhh.... Ni yg jeles ni ;)

Memang keinginan sangat nak pakai designer brand ni... Nasib baik coach ni Kira ok jugak price...

Kniedaz said...

anggap je motivation gift untuk diri sendiri ...cantik sis!

eima said...

seb baik la aku jenis mmg yg tak minat enbeg2 ni klu mau aku beli jugak ...pakai brand murah2 saje sbb aku mmg tak mampu .... byk lagi nk kena pikir...hmmmm klu mampu dah lama aku rembat wei....


|| NaFiRaa || said...

wow!! harga?? muehehehe

mama_umar_maryam said...

:)..duit kite penat keje , puas makjemah ;)

Chekgu Azrine said...

wah...sakannya..bestkan kalau dapat benda yang dah lama kita idamkan..

eyeyou said...

cantikkkkkkk...bunga pepel tu..:P
ley bgtaw ke regenya bape? (enbeg tu laa..bkn bunga)

Nana said...

cantikkk
aku beg juruletih ada 1 hasil mng contest je xdok pitih nak bli aahahah
klw ad bonus ok gak
ni bonus xde uhuhu sian cr je la contest mana2 mng enbeg hahaa

SyaNa said...

comel...
bila lagi kan nk tunaikan impian hati
inilah masa nye

lovelywa said...

lohhh..sama laa..beza kaler jek..hehehe