Olie ♥ Umie

.
hari Sabtu dan Ahad minggu lepas aku ke Gambang, Kuantan ikut rombongan pengantin... si pengantin lelakinye nama Olie. pengantin pempuan pulak nama Umie.. Olie ni sepupu hubbyku.. kami gerak dari rumah hari sabtu dalam kui 9.00 pagi camtu... pegi awai coz akad nikahnya belah petang. sampai awai boleh la berehat pejam mata sejam dua.. huhuhu...

kami stay kat homestay (taman perumahan depan Gambang waterpark). kat situ memang banyak rumah orang buat homestay kot! maklum la dekat beno dengan waterpark tuh... sewa pon tak mahal dalam RM150 sebijik umah.

cupcakes ni aku sponser untuk hantaran.


selesai majlis akad nikah.. umah pengantin pempuan dekat Felda Lepar, Gambang...


dengan sepupu² yang gojes.. budak² lagi nih..


tema oren gitew...
 

Selamat Pengantin Baru Olie dan Umie~


tak sempat nak rasa kek nih... lepas makan memang kami gerak terus.. dah tak tunggu rombongan lain balik sekali.. petang tu jugak hubby ku kena outstesen ke belah utara sana... so, memang kelam kabut sikit la. sian hubbyku.. non stop driving.. 

minggu ni pulak kenduri belah pengantin laki kat Putrajaya... kenduri pakai catering so tak banyak keje pon nak buat.. huhuhu...


3 comments:

Lynn Hamzah said...

cantik la cup cakes yang mrs. k sponsor tu...

|| NaFiRaa || said...

cantek cup cakes yg di sponser tu..:)

Ain Fajar said...

salam kenalan, seronok blog ni byk info terutama b'kaitan Percutian..

like Post ni, sbb sy kawan Pengantin PeremPuan umi fazilah, dan kek tinkat tu sy yg buat, hehehe..