Tak payah bayar Ribu-riban kalau nak stay kat Golden Palm Tree Sepang

.
cam biasa, orang yang takde stok nak update belog cam aku nih hanya mampu share info yang best² je la untuk korang... huhuhuhu...
.
menginap di Golden Palm Tree hanya dari RM419/nite... woohooo...

tapi biasa la, klu dah murah tu mesti ada syarat² die ye dop?

  • Stay period: Nov 10, 2012 – Mar 31, 2013.
BLACKOUT DATES
  • Dec 24, 2012 – Dec 25, 2012
  • Dec 31, 2012 – Jan 1, 2013
  • Feb 8, 2013 – Feb 12, 2013
  • Mar 21, 2013 – Mar 24, 2013
dan apa yang korang dapat dengan harga tu?

WHAT YOU GET
  • Traveller Palm Villa stay with daily buffet breakfast for 2 people.
  • 1 set dinner for 2 people.
  • Complimentary activities such as water sports, land sports, and more.
  • Complimentary upgrade to Premier Palm Villa (subject to availability).

Traveller Palm Villa
.
Image 1Image 2Image 3
.
Choose from the following options:
  • 2D1N stay for 2 for RM499 (RM764 published rack rate) 
  • 3D2N stay for 2 for RM838 (RM1,390 published rack rate)

untuk maklumat lanjut klik link Groupon akt bawah :


.

5 comments:

Lynn Hamzah said...

ini sesuai utk yang baru kawen dan nak honeymoon...hehehe...

Nafira usof said...

bestnye kalo dapat bercuti kat situ~

eima said...

gile lah ... byr RM500 for this.... its really not me ....


hahaha

~MommyAida~ said...

Wah..bestnya..500 bleh dapat macam2...seronok!!hihihihi

abu888 said...

tumpang lalu...if sesape berminat nk stay kat golden palm tree dgn harga serendah Rm350 boleh lh msg or call sy. 012 2208140.tq