Vincci Alamanda SALE

. .

hari Jumaat last week pegi Alamanda sebab nak beli kasut baru coz Sabtu tu nak pegi wedding.. giler kentang! orang lain yang kawin, aku pulak sibuk nak kasut bawu.. :b 
.
cam biasa harus terjah vincci.. itu je kedai yang kena dengan selera dan poket aku.. hehehe.. kebetulan kat depan kedai tu die ada letak kasut banyak². sale katanya.. so harus terjah yang itu dulukan?

2 pasang kasut harga RM89.. normal price sepasang dalam limaploh lebih.. ok sangat la tu kan

ada banyak jenis designs kasut.. tapi aku kan giler wedges, so harus la rembat jenis tu jugak! vincci tempat lain aku tak tau la ada ke tak sale gini.. so, sesapa yang dok berdekatan dengan Alamanda, sila terjah segera.. :b


.

8 comments:

JaSSNaNi said...

Lawaaaaaa.. :)

Saleha said...

gud info.. tq :)

@e_da said...

dah lama tak beli vincci.. lepas bersalin nak berangan heels vinci balik.. heheh

Kesuma Angsana said...

not bad lah!

*SiRibenMerah said...

chantek2.. tapi kan.........
alahai.. time neh tgk kasut pon x de selera..

*mood kaki terseliuh* sob sob sob~

eima said...

dah lama tak pakai kasut gini

Nad @ MamaZN said...

vincci lain pun ada sale ni jugak
kat jusco cheras selatan..

armouris said...

Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!