Felda Residence Hot Springs, Sungkai



semalam aku n opismate pegi Sungkai, jalan2 cuci mata sambil survey hotel untuk program opis. Nice place utk bercuti. Nanti ku buat review yeah. Matikla Legoland pon x abis citer lagi ada hati nak review tempat lain pulak. o_O

Huwahuwahuwa.....


Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

Wan Amira said...

alaa baru nak bace sungguh2 sebab nanti ofis saya ada buat teambuilding dekat sini

etiey.com said...

Ranai juga yg cerita kat sungkai ni best...

~MommyAida~ said...

waahh cm bez je tmpt ni..jgn lupa bg review eh..

mama_umar_maryam said...

kwn aku pnh g sini gak, mmg best bc review die,kt fb jelah die btau

::EIDA:: said...

Akak.. pleaseee review ini dulu. ida nak pergi weekend ni. ape pun tak tahu pasal tempat ni... haaha. pehlissss yeeeeeeeeeeee

eima said...

hmmm baru rancang nk pi hujung tahun ni balik dr langkawi