Ready to School!




Ready ke tak ready kena jugak pegi skolah yer anak... Ibu dah bayar yuran pon. Baju skolah dah amik semalam. Dah suh hadif test pon. Tapi biasa la mamat ni hati kental ngamuk2 tak nak gi skool. Alahaiii.....
.
Untuk tahun depan aku register hadif kat Cendekiawan Educare, Presint 18. Dekat ngan opis. Dekat ngan umah. Satu hari kat situ takde transit2. Senang keje mak! Kang satu hal nak ngamik tengahari pastu anta transit pulops. Mak die tak berapa nak rajin. Huhuhu...
 .
Baki cuti pon tinggal 1 hari lagi. Nak amik cuti 31 disember nih. 2 januari pun amik cuti nak anta anak pi skool buat pertama kali. So dapat ler 5 hari cuti start sabtu. Hewhew.. Macam dah boleh bayang jer drama yang bakal jadi hari pertama skolah nanti. huhuhu.

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

mama tisya said...

slamat p school hadif...tisya dlu mama die yg emosi tp die relax so blk sbr je la

Julia Abdul said...

good luck hadif & ibu :)

syariza09 said...

akk pun cuti 2hb ni, risaunya nk hantar depa p skul

JaSSNaNi said...

dah masuk skolah ye.. best nye... dah besar ye... tadikan 5 yrs ke 6 yrs?

Nieyl said...

hihi~kejap aje cuti sekolah kan..dah nak sekolah dah minggu depan...

Kniedaz said...

comelnya dia pakai baju sekolah ya tu...kena sabar sikit..esok dia dah ada kawan, dia pulak excited nak g sekolah ^_^

Nafira usof said...

bertabahlah.. hehehe
tapi selalunye cikgu mmg tak kasi mama papa tunggu.. anak nangis pon dia suh jugak tinggalkan~ tapi mmg menjadik pon.. anak2 kita nih depan kita mmg manja.. bila kita takde okeh jer..

nasib lah My Anis tuh jenis x menangis.. masuk kelas jer tak ingat dh mama papa dia.. mama dia plak yg emo tepi kelas tuh.. ahaks~

Qhaifa Nur said...

tak lama lagi sklh buka...
mcm2 ragam anak2 ada...

Nad @ MamaZN said...

Selamat p skool hadif!
Zakwan ni tah bile la nak daftar..
Tggu siap2 pindah seme baru concentrate kat zakwan plak

Nana said...

hehehe xsaba kan tgk anak g skolah
aku ni mia skolah start 2hb sama gak ngan hadif kot
bile tanya psl skolah dia xsaba
rasa mcm bole caya dia xbuat hal haha tgk la nnt camane