Harga Peplum di Kenanga Wholesale City

.
.
tadi ada yang tanya, berapa harga peplum kat KWC nih... meh nak bagitau :b

kalau beli sehelai RM39
aku beli 6 helai, so dapat la RM25 sehelai.
murah gilesss kan? orang jual kat fesbuk mahai amat!

baju aku selai jer... yang lain baju makteh hadif.. *pengsan! semua die nak bolot. kuikui...

eh tak, makteh amik 3 lai jer, lagi selai bagi kat adik bongsu, lagi selai aku juai kat akak opis nih... tak amik untung pon, jual RM25 jugek... :-)

jenuh gak pusing satu KWC tu cari peplum yang sesuai.. kan ada banyak jenis patern kan? hat ni paling puas hati coz kain die jenis tak melekat kat badan.. labuh pulak tu! so, yang ni je yang lepas piawaian... yang penting, gojes amat!!


harga blouse camni kat sana dalam RM25. kalau beli borong murah lagi kot!


dah 2 kali pekena laksa kat sini.. ok la.. sedap jugek!!


Published with Blogger-droid v2.0.9

15 comments:

mama tisya said...

tk sbr nk p kwc tgk bj...bole try ke bj tu..ke tk bole?

ct cheery said...

laksa tu leh buat menjilat bibir sendiri..aduh sedapnya

lovelywa said...

cantik2 gak eh peplum dia jual kat kenanga nih..kat fesbuk ngn instagram perghhh gile mahai..

iskh bile nak gi nih?? heheh

Nad MamaZN said...

murahhh..!

♥cikmOt♥ said...

beli borongn memang berbaloi baloiii

HenRy LeE said...

wahhh shopping sakan ya! :)

Nieyl said...

cantik...:)

eima said...

wahh mmg murah gile tp laki aku tak mo pi sedey ....

~aSHa~ said...

yg penting lepas piawaian...betul2

Imaan09 said...

Kenanga tu.. Tang nk pegi tu la y malas tu, hubuu

Imaan09 said...

Kenanga tu.. Tang nk pegi tu la y malas tu, hubuu

mama leen said...

bestnya...

lieyalatif said...

alamak!! lieya pun naik juling mate tgk baju2 tu n harganye sekali...murah tuuuuuu.....

SyaNa said...

wajib soping raya sini nnt

hasmah said...

secara kesimpulannya, actually lebih kurg je hrge dkat fb.. tgok kalau beli sehelai n beli byk.. beza kn harge..