Marah Nampak? 10,000 Seat Percuma katanya....

.
.
 


mampu tengok je la... nak book tiket mahai jer yg tinggal...hewhew...

 .

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

12 comments:

Cik Sara said...

Hahaha.... saya berhadapan dengan semua tu... Menghadap web air asia tepat jam 12.01.. Tapi bila nak buat payment kena reselct flight.. Around 1 o'clock dah habis tiket-tiket free.. Dasat benor org Malaysia kalau bab menda free.. Laju je.. huhuhuhu

Nieyl said...

hihi~tgk kan aje la yea...nieyl pun x booking lagi..sbb nak jenjalan kat KK bulan 4 nie....anniversery yang pertama..:)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

memang tipu jek rasanya, sebab buka jam 12.10 takkan lah dah habis semuanya 10000.. rasanya sebenarnya tiket free tu hanya 100 je kot..

Nad @ MamaZN said...

Huhu...dh agk dh..mesti aa kene punye
Tkpela, masih ada cuti2 yang.sedang menanti, kan? Kan? =)

Me said...

hampeh...tak merasa ler

Nana said...

hahaha mmg xde harapan la..kalau sejam dah licin
aku try gak buka tadi kul 4 pagi
mana ada free seat dah

♥cikmOt♥ said...

aku nengok jek...travel period tu macam...erkkk tak sempat nak plan kut

Chekgu Azrine said...

Mmg tak blh nak g memana..nak simoan duit pun xdan..hahaha..cpt sgt tmpoh penerbangan dia..

Nafira usof said...

isk3... kalo cam nie.. beli jer lah tiket biasa.. x yah pening2 cam nih..

Delimasari said...

hmmmmm - tinggal yg mahal - camana???

Nory Zoulkefle said...

baru nak berjinak2 grab promo AA ni...hehe

::NureeN:: said...

mmm... x sempat nk terjah la lagu nih sure dh abes huhuuuu