Nanti Kita Kumpul Lain yer....

.
.
 Di pagi Isnin tak jadi nak blues lelebih bila bukak nuffnang, tengok² satu lagi BE dah credited. so, apa tunggu lagi, cash out je la kan? biar pun lambat lagi ujung bulan... :-b

Alhamdulillah... rezeki. rezeki.



Jumlah terkumpul~


p/s : Hadif dah start dedar² dari semalam... pagi ni tengok die meracau dalam tido.. kadang dengar cam nangis... badan hadif cam panas skit. pas minum susu aku bagi die makan ubat demam. bila nak bagi mandi pagi tadi hadif cakap die mimpi. aku tanya mimpi ape? tengok bukan main tacing lagi.. hadif cakap mimpi kartun... lorrr..... 

cam biasa sebelum hantar hadif pi skool aku masuk opis punch card dulu. sempat lagi hadif 'membuang'. orang cakap elok, tu tanda hilang semua panas dalam badan. singgah petronas jab beli nasi lemak n air.. sempat lagi hadif muntah dalam petronas tu.. muntah kaler pink = susu + ubat. hampunkan kami yer makcik petronas... hewhew.... then baru anta pi skool.. harapnye okey la hadif kat skool tuh... haini ingat tengahari nak amik die..xyah tunggu sampai petang. nenek ade haini leh la tengokkan hadif. susah hati anak tak sihat ni.. dah la apaknya dah start bizi outstesen balik. haih.



7 comments:

Nieyl said...

hahaha~lawak la hadif nie...mimpi kartun..hehehe~

mama tisya said...

masyukkk...tahniah

eima said...

kena bg ubat balik tu klu muntah ubat ..kang nanti menjd2 plak demam nye ...

harap hadif x meragam pi skool cam fahim tu .... hari2 mau nangis

Sidratul Muntaha said...

aku tak pnh cash out lagi
ahaha..
ank bagi brnk pinak kot?!
entah..
ehehe..
semoga terus suikses kita semoga dalam berblogging
sesambil abadikan kenagan sesambil tu jugak tmbh pendapatan..

Nad @ MamaZN said...

Mahsyukk..!!
Lepas 3 pasang kasut kan?
Hehe...

bunga_rose said...

aku tak penah cash out.. ate amount pun tak sampai 100 lagi.. sedeh sungguh ahhahaha.. tahniah k..

harap hadif cepat la sembuhnya.. cian weh anak klu demam, mesti melepek je..

Nafira usof said...

waaahhhh... masyukkk tuh~ bila kumpul2 banyak jugak yer hasil blogging nih..

moga hadif cepat sembuh~