Seronoknya Bercuti FREE kat Perancis...

.
.
Berangan la nak pegi Perancis... Kuikui.... Dapat pegi Colmar Tropicale Bukit Tinggi pun dah bersyukur sangat.... ni antara tempat yang dah lama aku teringin nak pergi.. hewhew... dekat je pun, dalam 1 jam lebih dah sampai.... jalan nak naik atas pon tak seteruk naik Genting... aku kalau pegi tempat² tinggi camni i.e Cameron, Fraser memang suka bukak tingkap kete... nak rasa angin sejuk dingin gitew...


 akhirnya...... 


 terima kasih buat adik aku (paklang Hadif) yang sudi menaja percutian kali ni... fully sponsored hokey.. fuhhh... nikmat betui bercuti camni.. bawak badan jew.. kekeke... time ni la ahkak nak pau adik.. sementara takde awek/bini lagi nih... kuikui...


p/s : nanti sambung laen...


Published with Blogger-droid v2.0.9

11 comments:

bunga_rose said...

yeke weh jalan dia tak pening? aku pergi ari tu siap muntah-muntah tp tak tau la klu sebab masa tu mengandung 7 bulan... tp serik la nak naik atas tu, pening hahaah..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alamak..
kite pun x post n3 lg psl n3 ke perancis mesia ni.. adoiii...

sonot kan pi sini,
kite pestime gi sini tau..
teruja amat!

eima said...

wahhh mmg ensem ... adek mu tu ..lallaa

mama ila said...

dah pernah pergi sini..bestkan..ala2..duk kat france... =)

salam kenal..ila follow sini #991

Nad MamaZN said...

Bile nak p ni...?!!
Rase teruja sgt2 dah ni =)

Citer details ek kay! Haha!

lieyalatif said...

comel paddlepop heheheheeh

lieya penah pergi sini sekali jek...tu pun mase si mija umur 6 bulan...bayangkan...lame gilosss dah tak jejak kaki sini ....

Me said...

..nampak cam sejuk gileer..

Falsya said...

wahhhh, disponsored itu part yg best..hehehe

mama tisya said...

wah sronok cuti2 ditaja oleh adik....adik kita pn pegi gk vkend aritu ikut husband die ada kj kt bukit tgi

Nafira usof said...

syok habes~ semua di taja~

kayyana said...

wahhh di taja? baiknye adik die... hihihi