Beg kat Langkawi pun murah hoii!!




Tadi published pasal pemanggang ajaib murah.. Ni nak tunjuk pasal beg tarik ni pulak. Dah selamat beli 3 bijik beg di atas. Bukan aku punya. Tapi cik lynn yg punya. Aku tolong belikan ajer... Pastu pening cane nak bawak balik esok. Hahahha.... Dun worry ye cik lynn. Beg2 mu pasti selamat terbang ke Putrajaya sana. Kihkihkih...


Info harga beg :
Coklat oren - RM63
Biru - RM85
Oren - RM95



Published with Blogger-droid v2.0.9

12 comments:

:: Cik Viva :: said...

murah jugak..tayar buleh pusing2 kan? kalau kat vietnam, bag samsonite camtu tu below rm120 jugak..

eima said...

beli kan utk aku sekali la ....
aku pun tak penah beli beg kat sana tu

::NureeN:: said...

mak aii murahnyerrr....
dlu pegi lgkawi x terpikiq pon nk beli beg huhu

Kniedaz said...

naik kapal terbang nak bawa banyak tu sorang2 takpe..kalau naik feri, camna nak buat tu?

HenRy LeE said...

the brown one looks nice! :)

Nad MamaZN said...

Ni yg rase nk p langkawi lg ni
Adeyh!

Nafira usof said...

perrgghhh.. berbaloi2!

mama_umar_maryam said...

nape mase aku g LKW xjmpe bende2 nih,arghhh

.::Lynn::. said...

mekacih..

Nieyl said...

murah2...

bunga_rose said...

apsal aku tak jmpa semua yang ko beli ni weh? ko cari kt mana ek? aku masuk ismail group je tak tahan cuaca kat sana panas terik sampai anak2 aku demam belaka

AYuNG said...

murah betul beg kat sana....

=)