One Hotel Helang, Langkawi

.
.
dah petang baru nak update lol! tengah biasakan diri dengan pc kat opis nih. maklum la seminggu tak ketuk kibod. kuikuikui....

wokey.. meh nak review sikit pasal hotel yang weolls menginap masa outstesen kat langkawi last week... kami tido kat One Hotel Helang. sebelah jer ngan airport. cenonet. klu naik kapaltebang, takyah susah² amik teksi coz boleh jalan kaki heret beg pegi check in. huhuhu...

 lobby hotel yang besarrrr... nice kan?

One Hotel Helang Langkawi



suka kerusi rotan nih..


bilik die bapak besau wei.... tapi satu je tak best, bilik takde karpet.. hewhew... sejuk pepagi nak pijak lantai.. dah la tak bagi free selipar hotel tuh.. :b


takde flat screen.. tv ni pun boleh la.. tapi 3-4 chanel je boleh tengok. huhuhu...


ada sofa jugak!


bantal extra, hanger, iron & iron board



standard hotel - ini je ado.. kan best kalau mewah ngan ayaq tin cam Ixora Hotel Prai, Penang tuh? hewhew...


bilik mandi


bathtub pon ado.. tapi takde masa nak berendam ayaq sabun.. :b



so far, not bad jugak hotel ni.. breakfast pun okey. tapi tiap² hari lebih kurang sama je menu nye... klu bosan, leh breakfast kat luor.. macam² ada kat Langkawi nih..



6 comments:

Nory Zoulkefle said...

wahh bestnyer bilik ni..syok kalau berhoneymoon ni..hehe

Kniedaz said...

jauh sket la ngan tempat shopping yer? hehe

♥cikmOt♥ said...

aler takde karpet...kalu bawa anak2 sianlah depa...sejuk kut nak memijak...

Nad MamaZN said...

Mcm kt golkos morib la takde karpet
Tp kt golkos bleh dimaafkan sbb takut busuk org p mandi water park

Zee Suhaini said...

syok tu kak..standard la hotel selalu 4-5 channel je ader..

eima said...

hotel 4 bintang gini je gayo nye ...hmm mahai jugak rate ni ...

aku tak penah dok lagi sini ... rajin dok kat bayview sana ...