Pemanggang Ajaib Langkawi murah gilersss hoi!



sapa mai Langkawi jangan lupa beli pemanggang ajaib super murah nih! mana nak dapat harga camni kat luar sana... my cousin dah beli dia cakap kualiti dia not bad jugak..

murah giless kan? ni kat idaman suri..


cantikkan kaler merah? brand haji ismail group. harga RM79.. ni saiz besar gabak...


RM55



17 comments:

Hyazz Eibrhm said...

ala..dah beli..kalau tak boleh kirim..huhu

Zura Lee said...

ooo dia ada saiz kecik besor ke..? igtkn standard saiz aje

@e_da said...

ala bestnya.. bila la nak ke sana lg ni...nk beli gak lum ada lg

ct cheery said...

wow..murahnya..klu dekat leh g beli..huhu

umi alya said...

murahnya, kalau dekat2 boleh beli

isabelle frankly said...

whoaa..ada kuar brand sendiri gittew.

kualiti dia sama x mcm yg ramai org dok beli tu? nnt review la ekk

mummy_ayu said...

ah ah la..murah..nak kirim leh? dapat yg kecik pun ok la..

::EIDA:: said...

Ida ade yang merah tu. Hubby beli masa die outstation dulu. hehehehe

Nieyl said...

murah jgak...

Nad MamaZN said...

Huhu
Meroyan! T__T

eima said...

kualiti sama ke ??? hehe aku pun tak penah pi jenguk belah jual2 pinggan mangkuk tu ..slalu usha belah coklat pastu keluar ..hehhehe

eima said...

kualiti sama ke ??? hehe aku pun tak penah pi jenguk belah jual2 pinggan mangkuk tu ..slalu usha belah coklat pastu keluar ..hehhehe

aniesa said...

waaa...nk beli la..

SyaNa said...

tak sabar nk gi may ni
harap2 tgh kembung poket la time tu
menabung dr skrg
hohooo

Nana said...

gle murah
aku bli 85
bole dpt 2 kt langkawi haha

Nafira usof said...

murahnye..huhuhuhu..
dah lama mengidam nak beli pemanggang ajaib nih.. murahnye kat sana..

nak gi langkawi jugakkkkkkk!

mama_umar_maryam said...

alamak..aku ade msg ko kt insta lah..huhu