Welcome to Kid'z Paradise, The Mines

.
.
hari Sabtu lepas kami anak-beranak berjimba kat The Mines... tak tau pulak time tu ada bigbadwolf kat Mines Convention center tuh.. jalan bapak jam hoi! tapi nasib la lakiku ikut shortcut jalan belakang shell sana. so takde la terperangkap dalam jam tuh :b

 tujuan utama sebab nak tebus baucer groupon yang aku beli untuk main kat Kid'z Paradise.. saje beli nak kasi anak hepy. lagi pun baucer tu harga RM10 jer.. nyesal pulak tak beli banyak haitu! klu tak tiap² minggu boleh pegi. over mak kau ni hadif!  muahahaha..

mula tu aku tak mau beli tau! sebab aku tau hadif ni jenis tak reti main share²... mana dia nak main ramai² gitew...  sedangkan tengah main kat playground dia boleh stop main klu tetiba ada budak datang join skali. kata pon pemaluuuu... miahahah... tapi CikMot dok tanya tak beli ke baucer groupon tuh? pikir², so aku beli jugak la. RM10 je kot! hewhew...

sampai je depan Kid'z Paradise tu, hadif tengok orang meramai camtu.. sah! memang die takut yuolls... jenuh aku tarik dak hadif ni masuk dalam.. budak kaunter tu siap nak pulangkan balik baucer aku tuh. dia cakap rugi kak kalau tak nak main.. huhuhu...


aku dukung dak hadif pegi kat tempat nih..


terus okey mood die yuolls... hadif kan antu main pasir nih! tapi die tarik aku kat hujung skali la.. kat tempat takde orang.. hewhew...


tempat pasir ni dalam kurungan gitew....


dah start dah operasi die...


nak masuk dalam ni kena pakai stokin yer... aku boleh plak tak baca t&c baucer tu betul². ingatkan anak je kena pakai stokin. rupanya penjaga pon kena pakai jugak.. so beli je la kat kaunter RM4 sajok!


'pasir' katanya... aku pun tak sure benda apakah ini?


hepy dah anak ibu.. siap tak nak balik lagi...


mak-mak penunggu setia.... 
oh, untuk makayah adalah FREE yer.. tak payah bayar masuk sini.


keje aku snap gambo je ler...


syiok yer main pasir....


jom main tempat lain pulak.. eceli Kid'z Paradise ni tak besar mana pun...


over tau! siap ada bapak yang naik atas nih.. jangan runtuh sudah! muahaha


kena paksa ngan mak die tido atas bola.. nak dapat shot terbaik! kuikui

dan antara games yang ada kat sini :....

hadif main kejab² je kat area nih.. main pasir je la kejenye...


tempat simpan barang n kasut.


lebih kurang gini la keadaan dalam tu... aku pegi hari sabtu, kui 2 lebih memang ramaiiiii ler orang dalam tuh!


nak buat besday party pon boleh dalam nih....


naik moto pulak...


'ibu, nanti kite datang lagi yer...'
ye ler... tunggu la kalau ada deals best² lagi.. huhuhu

Rates & Charges Kid'z Paradise

Weekdays - RM25
Weekend/school holiday - RM38

kalau nak murah, beli kat deals.. tunggu la depa buat promo.. huhuhu


p/s : Kid'z Paradise ni kat Level 4, New Wing yer...


6 comments:

Nad MamaZN said...

Tu bukan pasir
Tu seed
Bijik benih apa tah hahaahaha..!
Kite nk p gak ni
P pg2 la takde org lg hehe
Tp minggu depan la kot
Mggu ni nk g tmpt lain huhu

♥cikmOt♥ said...

ha, nengok, memula jek takut...lelama taknak balik..
aku pun rasa rugi sangat tak beli banyak...huhuhu

Nafira usof said...

oohhh.. bestnye~
budak2 mesti suka tempat cam nih..
pemalu sangat anak terus ni haaaa..
cam ner nak ngorat awek cam nih~ ahaks

eima said...

syok nye.. hadif cam fahim pemalu + penakut

Azueriena Norash said...

salam kenal2...haaa k.azue pun ader bwk anak2 pegi sini...maser tu amek 3 org rm25....

sayang sebab beli 1 jerkk..huhuhuhu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya next time kalo ada kita nak beli jugak la, slalu takat main kat JJ punyer playland yang mahal giler tu....dapat main ala2 pasir camni sure budak2 happy kan...kalo ada promo kasi war2 kat blog k...