Ole² LoqStaq

.
Morning! ;-)

hubby baru balik outstesen malam tadi. kali ni pi Alor Setar sana...so harus ada ole² Loqstaq kan? sempat pegi Pekan Rabu je katanya... 

 
antara yang dibawak balik~ ada kopi, dodol, kueh loyang, rojak mak bee, etc


biskut kelapa


 cakar ayam

dan paling sedappppppppp sekali hubby beli nih.. first time rasa.











































asam buah kiwi. sedap dan manissssssss............


9 comments:

Nana said...

Suke kuah rojak mak bee
Aku memalam xmkn nasi
Mkn jambu ngan kuah rojak mak bee mujor sini pon ada kuah rojak tu

Ya ALya said...

biskut kelapa tu ya suka sangat tau......

rojak mak bee mmg tak pernah rasa pun...huhuhuhu...sedih kan...

Nad MamaZN said...

Biskut kelapa!!!
Sedapnya!
Takpenah rase lagi kuah rojak mak bee ni

zulhilmi tempoyak said...

haaa... tu la.. mai la loq staq sll na lpaih ni.. :D

kayyana said...

asam buah kiwi??? sedap ke kak? merata husband akak p.. hahahah

Nieyl said...

nieyl suke cakar ayam tuh..tapi suke yg x nipis..klu tebal die keras...sakit gigi....:)

eima said...

aku dah lama tk pi pekan rabu ... ade kot 12 tahun ...last pi tahun 2002... time keja jg tukang hidang sup kat depan pekan rabu dulu

Nafira usof said...

aduhaaiiii.. terliur dah nih~
sedap nye dodol~

sewcookiecrumble said...

saja nak share, org dulu klu buat biskut kelapa mcm ni, amil breadcrumbs buatan sendiri (yg roti bakar tu) campur dg kelapa parut (klu blh yg muda) campur dg gula dan sedikit garam, digaul kesemuanye renjiskan sedkit air, tekan sikit2 dalam dulang, bakar dan apabila dah brown color, keluarkan dari oven dan cepat2 potong ikut size yg korang inginkan. Jgn terlalu tebal nti dalam dia x masak, lepas tu simpan dlm bks airtight, tarraa... selamat mencuba!