Kes Buli #IjatSyafiq

.
.
Sape dah tengok kes buli budak sekolah kat FB tuh??? aku tak tengok lagi. tak de kekuatan nak tengok! kalau orang share² video kes dera ke ape, so sorry. memang aku tak akan bukak. kalau aku nak tau cite aku baca komen jer.. fobia weh nak tengok! nanti teringat². macam kes baby yang kena lambung cam roti canai tu.. memang langsung aku tak tengok! tapi cane ntah tertengok pulak kat berita tv3. terus rasa macam.......... T_____T. 

pasal video buli tuh... salah sorang pembuli tu nama Izzat syafiq. dah glamer kot die.. .siap trending kat Twitter lagi tuh.. huh! tunggu je la pak polisi datang melawat yer... berani buat berani tanggung! tapi kesian parent dia... hantar gi skolah suh anak belajar, tapi lain pulak jadinye....

ijat syafiq ni blogger hokey. ada 2 belog lagi tu.. aku rasa blog ni dedicated utk awek-awek die kot.. jangan main²... kasanova nih. huks.. ramai gak yang terjah belog die siap hentam lagi.. huhuh.. sabo je la.

 http://izzatashadiari.blogspot.com/

.
UPDATE :


SEDUTAN klip video YouTube semalam menunjukkan seorang pelajar diterajang (gambar kiri), ditendang (gambar tengah) dan disiku (gambar kanan) oleh pelajar lain dalam kejadian di Seberang Jaya, Pulau Pinang, baru-baru ini.

Berita Utusan :

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

9 comments:

Nad MamaZN said...

Mcm org lain yg buat blog utk die..
Sbb baru sgt lg die buat blog
Apa apa pun, sepandai pandai tupai melompat kan..
Ha, die ni la tupai tu nnt haha!

Mooniqueen said...

tak sempat tengok lagi.. sebab tak nak teringat2...

eima said...

hmmmm nanti kena tgk jugak la .....teruk ke wei ..aku ni slalu je ketinggalan bab gini tak suka fb dah kan dah kurang info hmmmm

aSmiDar said...

Nk tgk tp xjmpa plak link...ms org duk org bt dek je ...skg dh pemes..ase nk tgk plak huhu

bunga_rose said...

aku tgk mlm td.. tp hebat la yg kena buli tu, teruk gak kena tp tak tumbang pun.. tak tau laa klu ada kecederaan dalaman kan..

dasat la budak2 lani, takut aku nak hantar anak sekolah tengok kes camnni

Cik Eka said...

eka siap baca blog gf dia lagi..ape ke namanya
azreena natasha..

sian.. gf dia pun kene kutuk gak...

Cik Eka said...

oh lupa,eka pun tak tengok.. xnak tgok.. kesian kat budak yg kene tu.. huhuhuhu

Kniedaz said...

baru tengok dengan member time kerja malam ni..sekolah dia belakang UiTM ni je..memang kalau jumpa kena sesah je tepi jalan ngan orang...biadap punya budak

munna said...

budak2 skrg ni..... takut kita melihatnya... cabaran buat kita ibubapa nak membesar kan anak2 nanti