Pemanggang Ajaib 'HappyCall' MURAH di Langkawi

.
.
Hohoho....menangis ler sape yang dah beli pemanggang ni dengan harga mahal.. :b hahaha.. saje dengki ngan korang pepagi nih. :b

haitu masa kat Langkawi, masa jenjalan cari barang terjumpa pulak pemanggang brand happy call nih kat kedai Sakan... terkejut mak nengok harga die.. murah bebeno nak compare dengan harga kat online tu khen?

harga asal RM88.88 kot.. so, harga baru lepas diskaun cer teka berapa???























































RM69.90 sajok! made in Korea tu... :b

tapi aku tengok kat satu kedai tu harga pemanggang happy call ni seratus lebeh... dekat RM200 pon ado... tak tau la ape yang lain nye... huhuhu..


15 comments:

Nana said...

Ces aku nye brand ni la
Mujor xsemurah 40haha klw x nages juga

mama tisya said...

murah btul

Nad MamaZN said...

Saje jek kasi meroyan pagi pagi
Hahaha!
serius murah!
Menahan diri jek ni.... Hihi

Nieyl said...

Tidak tercapai hajat lagi nak memiliki nyer...hihih~

*azni* said...

menangis tgk harga lepas diskaun tu..bila nak dapat satu ni?mrs k takde beli lebih ker?hehe...

nieda said...

Murah..kalau kt mydeal bila promosi rm80 termasuk postage.. Bestnya

eima said...

balik kg ni aku paksa laki aku beli la .... semua org ade tp aku tak dak ... heeeeeee

~aSHa~ said...

kat langkawi? murah juga kan?

Kniedaz said...

hehe..saya punya pun beli kat langkawi ..murah murah

bunga_rose said...

aku nak kirim pemanggang tu dgn zue hahah... sama kes cam manja, jaki sbb seme orang ada nak gak ada

Ya ALya said...

jauhnyer nak g langkawi tu nak beli......

sampai sekarang pun belum terbeli2 pun lagi....hehehhehehe...

Nafira usof said...

uwaaaaa... murahnye!!!
x de ke orang nak gi langkawi? nak tempah nih.. ahaks~

Zuraidah Butang said...

saya dah terbeli yang 88 hengget nye..uwaaaa :P

ujee said...

assalam..nak tanye...
murah ke ni...? yg u beli size apa? sama ke...
http://www.groupon.my/lp/PK9/index_en.php?dealid=716930307&nlp=&CID=MY_CRM_1_0_0_113&a=715827970

ujee said...

email saya ye...thanks